neoxx Active Skolerygsæk Berry Vibes
Bæredygtig
Variant:
 • UNDERCOVER Active School rygsæk Pixel i mit sind
 • UNDERCOVER Active School rygsæk tabt i sort
 • UNDERCOVER neoxx Active School rygsæk camo nation
 • UNDERCOVER Aktiv skole rygsæk Mit hjerte blomstrer
 • +12

Pris
743 kr
Fri fragt*
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A318687

EAN: 4043946297000

neoxx Active Skolerygsæk Berry Vibes
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Skolerygsækken Active fra mærket neoxx er komfortabel, robust og bæredygtig. Den perfekte rygsæk til gymnasiet.

Takket være de ergonomiske funktioner er rygsækken neoxx meget komfortabel og tilpasser sig barnets anatomi: polstret, ergonomisk rygseng, polstrede stropper, der kan justeres i højden, aftageligt, komfortabelt hoftebælte til at lette trykket på ryggen, jævn vægtfordeling takket være en brystrem, vægten er placeret tæt på ryggen takket være stropper til justering af positionen samt sidekompressionsstropper.

Slut med at rode rundt! Fag med organisering, ekstra laptoprum, sidelommer sikrer god organisation: stort rum med organisering af laptop, rum til notesbøger, rum med organisering og lanyard, bredt rum med lynlås, sidelomme med elastikbånd til standardflasker, ekstra hemmeligt rum til penge, kærlighedsbreve eller snydeblade, skate board holder med velcrolukning - også til fastgørelse af din jakke, sportstaske eller hjelm.

Rygsækken skiller sig også ud i mørket: god synlighed takket være reflekterende overflader på fronten og stropperne.

Rygsækken er robust, slidstærk og praktisk: det beskidte, smudsafvisende materiale holder indholdet tørt og kan nemt rengøres. De praktiske 2-vejslynlåse giver dig hurtig adgang til indholdet.

Stabil: nem påfyldning på grund af det opretstående stativ

Bæredygtig: Foret i alle neoxx produkter er fremstillet af 100 % genbrugte PET-flasker. Skolerygsækken Active bruger 15 genbrugte 0,5 PET-flasker.

Produktdetaljer:
 • Mål (længde x bredde x højde): 24 x 31 x 45,5 cm
 • Vægt: ca. 980 g
 • Kapacitet: ca. 30 liter
 • Materiale: polyester

Sponsoreret

product_detail_ad

Tilbehør

Bæredygtighed

Genbrugsmateriale

Genbrugsmateriale opnås fra genbrugte affaldsprodukter. For eksempel kan nyt plastgarn fås fra PET-flasker til fremstilling af tekstiler. Genbrug er således med til at give affald, der allerede er i omløb, nyt liv. Derudover kræver recyclingprocessen normalt mindre energi, kemikalier og vand end produktion af nye materialer. De certifikater, som identificerer produkter fremstillet af genbrugsmaterialer, omfatter for eksempel Global Recycled Standard og Repreve-mærket.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: neoxx Active Skolerygsæk Berry Vibes
5
141 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 128
 
4 stjerner
| 12
 
3 stjerner
| 1
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

neoxx Active Skolerygsæk Berry Vibes
neoxx Active Skolerygsæk Berry Vibes
743 kr