natureZoo of Denmark »Hæklet Musik Legetøj Pingvin Sort«

natureZoo of Denmark »Hæklet Musik Legetøj Pingvin Sort«


Pris
251 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A275788

EAN: 5713194500816

natureZoo of Denmark »Hæklet Musik Legetøj Pingvin Sort«
Den lille danske virksomhed natureZoo har specialiseret sig i hæklet legetøj til babyer. Desuden lægger natureZoo stor vægt på de anvendte materialer og kvalitet, derudover varerne er håndlavede. Det er hovedsageligt arbejdet med bambusgarn eller pudret bomuld. Disse materialer er alle underlagt Oeko-Tex Standard 100 og fås fra firmaer, der er FSC-certificerede. Desuden er bambusgarnet især et meget fint garn, der passer perfekt til blødheden i babyens hud.

Denne smukke håndlavede musikboks er designet som en pingvin Så snart du trækker på strengen vil du høre vuggevisen "La Le Lu". Som babyerne lytter til melodien, kan de smugle op til musikboksens bløde væv.

Detaljer:
  • Mål: 15 x 15 x 20 cm
  • Materiale: Oeko-Tex certificeret bambusgarn
  • Fyld: Oeko-Tex certificeret polyester
  • Plastik håndtag
  • Velcro øverst
  • Vægt: 300 g
  • Vedligeholdelsesanvisninger: afvaskbar
  • Alder: fra fødslen

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topseller

natureZoo of Denmark »Hæklet Musik Legetøj Pingvin Sort«
251 kr