natureZoo of Denmark »Hæklet Bamse Orangutang Orange«

natureZoo of Denmark »Hæklet Bamse Orangutang Orange«


149 kr
Pris
141 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A275859

EAN: 5713194100726

natureZoo of Denmark »Hæklet Bamse Orangutang Orange«
Den lille danske virksomhed natureZoo har specialiseret sig i hæklet legetøj til babyer. Desuden lægger natureZoo stor vægt på de anvendte materialer og kvalitet, derudover varerne er håndlavede. Det er hovedsageligt arbejdet med bambusgarn eller pudret bomuld. Disse materialer er alle underlagt Oeko-Tex Standard 100 og fås fra firmaer, der er FSC-certificerede. Desuden er bambusgarnet især et meget fint garn, der passer perfekt til blødheden i babyens hud.

Denne smukke håndlavede bamse er designet som en orangutang. Takket være det bløde bambusgarn inviterer den orange orangutang til at hygge og får baby øjne til at skinne. Desuden gør det fyldte dyr et dejlig knirk når du trykker på maven. Produktet kan håndvaskes ved 30 °C.

Detaljer:
  • Mål: 15 x 15 x 20 cm
  • Materiale: Oeko-Tex certificeret bambusgarn
  • Fyld: Oeko-Tex certificeret polyester
  • Kundtstoff squeaker indeni
  • Vægt: 200 g
  • Pleje instruktioner: 30 °C Håndvask
  • Alder: fra fødslen

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

natureZoo of Denmark »Hæklet Bamse Orangutang Orange«
149 kr
141 kr