nature Zoo of Denmark Tandring inkl. rangle, abe
Bæredygtig
Variant:
 • nature Zoo of Denmark Tandring inkl. rangle, giraf
 • nature Zoo of Denmark Tandring inkl. rangle, abe
 • nature Zoo of Denmark Tandring inkl. rangle, dovendyr

Vejl. pris¹
149 kr
Pris
142 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A314867

EAN: 5713194307064

nature Zoo of Denmark Tandring inkl. rangle, abe
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Børneringen er lavet af naturligt ahorntræ. Den søde hæklede abe er en rangle, så bideringerne bliver et absolut blikfang - din baby vil også elske den.

Den lille danske virksomhed nature Zoo har specialiseret sig i hæklet legetøj til babyer. Desuden lægger nature Zoo stor vægt på de anvendte materialer og kvaliteten, så artiklerne er håndlavede. Den er hovedsageligt strikket med bambusgarn eller nuttet bomuld. Desuden er bambusgarnet et meget fint garn, som passer perfekt til babyens bløde hud.

Produktdetaljer:
 • Mål (længde x bredde x højde): 9 x 7 x 21 cm.
 • vægt: 50 g
 • Materiale: naturligt ahorntræ, Oeko- Tex certificeret bambusgarn
 • Alder: Fra 0 måneder

Plejeanvisninger
Tørres af med en fugtig klud.

Sponsoreret

product_detail_ad

Bæredygtighed

Bæredygtigt materiale

Bæredygtige materialer omfatter på den ene side naturlige råvarer fra kontrolleret dyrkning af jord- og skovbrug eller kontrolleret dyrehold, men også plast og fibre, der er baseret på fornybare råvarer (f.eks. sukkerrør). Kontrolleret dyrkning hjælper med at bevare naturressourcerne og reducere den negative påvirkning (f.eks. pesticider) på miljøet. Biobaseret plast har en lavere andel af fossile ressourcer og lavere emissioner i produktionen end konventionel plast. Der er også en række certifikater, som identificerer produkter fremstillet af bæredygtige materialer. Disse omfatter f.eks. FCS®-seglet (Forest Stewardship Council), som garanterer bæredygtig skovforvaltning, LENZING ECOVERO-mærket, der producerer bæredygtig viskose, og Responsible Wool & Down Standard, som fremmer dyrevelfærd og garanterer bæredygtig brug af græsningsarealer.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: nature Zoo of Denmark Tandring inkl. rangle, abe
5
6 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 5
 
4 stjerner
| 1
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

nature Zoo of Denmark Tandring inkl. rangle, abe
nature Zoo of Denmark Tandring inkl. rangle, abe
Vejl. pris¹ 149 kr
142 kr