nature Zoo of Denmark "Superblød plysdyr elefant, mørkegrå"
Bæredygtig

nature Zoo of Denmark "Superblød plysdyr elefant, mørkegrå"


Variant:
 • nature Zoo of Denmark "Superblød plysdyr elefant, mørkeblå"
 • nature Zoo of Denmark "Superblød plysdyr elefant, mørkegrå"
 • nature Zoo of Denmark "Superblød plys kanin, grå"
 • nature Zoo of Denmark "Super blød plys kanin, pink"
 • +3

Pris
199 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A314820

EAN: 5713194123015

nature Zoo of Denmark "Superblød plysdyr elefant, mørkegrå"
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Den lille danske virksomhed nature Zoo har specialiseret sig i hæklet legetøj til babyer. Desuden lægger nature Zoo stor vægt på de anvendte materialer og kvalitet, så artiklerne er håndlavede. De arbejder hovedsageligt med bambusgarn eller nuttet bomuld. Disse materialer er alle omfattet af Oeko-Tex Standard 100 og kommer fra virksomheder, der er FSC-certificeret. Især bambusgarn er et meget fint garn, som passer perfekt til babyhudens blødhed.

Denne smukke elefant er særlig blød. Takket være den bløde tekstur indbyder den dybt grå elefant dig til at kramme og sove. Artiklen kan vaskes i hånden ved 30 °C.

Produktdetaljer:
 • Mål (længde x bredde x højde): 10 x 10 x 20 cm
 • Materiale: polyester
 • Fyld: polyester
 • Vægt: 100 g
 • Plejeanvisninger: 30 °C håndvask
 • Alder: Fra 0 måneder

Sponsoreret

product_detail_ad

Bæredygtighed

FSC® - Forest Stewardship Council

Forest Stewardship Council® er forpligtet til en økologisk bæredygtig, socialt acceptabel og økonomisk levedygtig skovbrugsøkonomi. FSC®-certificering garanterer, at skovenes naturressourcer ikke udnyttes og ødelægges. I alt er der tre forskellige FSC®-mærker. FSC®-certifikatet påføres produkter, som består 100 % af FSC®-certificeret materiale. FSC® Mix Seal bærer træ- og papirprodukter, som indeholder mindst 70 % FSC®-certificeret og/eller genbrugsmateriale. Produkter certificeret med FSC® Recycled Seal består udelukkende af genbrugsmaterialer.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

nature Zoo of Denmark "Superblød plysdyr elefant, mørkegrå"
nature Zoo of Denmark "Superblød plysdyr elefant, mørkegrå"
199 kr