nature Zoo of Denmark "Super blød plys kanin, pink"
Bæredygtig -45%

nature Zoo of Denmark "Super blød plys kanin, pink"


Variant:
 • nature Zoo of Denmark "Superblød plysdyr elefant, mørkegrå"
 • nature Zoo of Denmark "Super blød plys kanin, pink"

Vejl. pris¹
199 kr
Pris
110 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
89 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A314826

EAN: 5713194123039

nature Zoo of Denmark "Super blød plys kanin, pink"
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Den lille danske virksomhed nature Zoo har specialiseret sig i hæklet legetøj til babyer. Desuden lægger nature Zoo stor vægt på de anvendte materialer og kvalitet, så artiklerne er håndlavede. De arbejder hovedsageligt med bambusgarn eller nuttet bomuld. Disse materialer er alle omfattet af Oeko-Tex Standard 100 og kommer fra virksomheder, der er FSC-certificeret. Især bambusgarn er et meget fint garn, som passer perfekt til babyhudens blødhed.

Denne smukke kanin er særlig blød. Takket være den bløde tekstur indbyder den lyserøde kanin til at nusse og sove. Artiklen kan vaskes i hånden ved 30 °C.

Produktdetaljer:
 • Mål (længde x bredde x højde): 10 x 10 x 20 cm
 • Materiale: polyester
 • Fyld: polyester
 • Vægt: 100 g
 • Plejeanvisninger: 30 °C håndvask
 • Alder: 0 måneder

Sponsoreret

product_detail_ad

Bæredygtighed

Bæredygtigt materiale

Bæredygtige materialer omfatter på den ene side naturlige råvarer fra kontrolleret dyrkning af jord- og skovbrug eller kontrolleret dyrehold, men også plast og fibre, der er baseret på fornybare råvarer (f.eks. sukkerrør). Kontrolleret dyrkning hjælper med at bevare naturressourcerne og reducere den negative påvirkning (f.eks. pesticider) på miljøet. Biobaseret plast har en lavere andel af fossile ressourcer og lavere emissioner i produktionen end konventionel plast. Der er også en række certifikater, som identificerer produkter fremstillet af bæredygtige materialer. Disse omfatter f.eks. FCS®-seglet (Forest Stewardship Council), som garanterer bæredygtig skovforvaltning, LENZING ECOVERO-mærket, der producerer bæredygtig viskose, og Responsible Wool & Down Standard, som fremmer dyrevelfærd og garanterer bæredygtig brug af græsningsarealer.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: nature Zoo of Denmark "Super blød plys kanin, pink"
3.5
3 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 0
 
4 stjerner
| 1
 
3 stjerner
| 2
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

nature Zoo of Denmark "Super blød plys kanin, pink"
nature Zoo of Denmark "Super blød plys kanin, pink"
Vejl. pris¹ 199 kr
110 kr