"nature Zoo of Denmark ""heklet rangle kamel, lyseblå"""
Bæredygtig -39%

"nature Zoo of Denmark ""heklet rangle kamel, lyseblå"""


Variant:
  • "nature Zoo of Denmark ""heklet rangle kamel, lyseblå"""
  • "nature Zoo of Denmark ""hæklet rangle Rhino, grå"""
  • nature Zoo of Denmark  hæklet rangle dovendyr, brun

Vejl. pris¹
129 kr
Pris
79 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
50 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A284157

EAN: 5713194200662

"nature Zoo of Denmark ""heklet rangle kamel, lyseblå"""
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Den lille danske virksomhed Zoo har specialiseret sig i hæklet legetøj til babyer. nature Zoo tillægger også de anvendte materialer såvel som kvaliteten stor betydning, så artiklerne er håndlavede. De arbejder hovedsageligt med bambusgarn eller koset bomuld. Disse materialer er alle underlagt Oeko-Tex Standard 100 og købes fra virksomheder, der er FSC-certificeret. Derudover er bambusgarnet et meget fint garn, der passer perfekt til blødhed i babyhuden.

Denne smukke rangle i Design en kamel overbeviser ved sin premium kvalitet. Det bløde bambusgarn inviterer dig til at kæle det og får babyøjne til at skinne. Denne lyseblå rangle er en perfekt gave til babyer.

Detaljer:
  • Mål: 7 x 7 14 cm
  • Materiale: Øko- Tex-certificeret bambusgarn
  • Vægt: 100 g
  • Vedligeholdelsesinstruktioner: 30 ° C håndvask
  • Alder: fra fødslen

Sponsoreret

product_detail_ad

Bæredygtighed

Bæredygtigt materiale

Bæredygtige materialer omfatter på den ene side naturlige råvarer fra kontrolleret dyrkning af jord- og skovbrug eller kontrolleret dyrehold, men også plast og fibre, der er baseret på fornybare råvarer (f.eks. sukkerrør). Kontrolleret dyrkning hjælper med at bevare naturressourcerne og reducere den negative påvirkning (f.eks. pesticider) på miljøet. Biobaseret plast har en lavere andel af fossile ressourcer og lavere emissioner i produktionen end konventionel plast. Der er også en række certifikater, som identificerer produkter fremstillet af bæredygtige materialer. Disse omfatter f.eks. FCS®-seglet (Forest Stewardship Council), som garanterer bæredygtig skovforvaltning, LENZING ECOVERO-mærket, der producerer bæredygtig viskose, og Responsible Wool & Down Standard, som fremmer dyrevelfærd og garanterer bæredygtig brug af græsningsarealer.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: "nature Zoo of Denmark ""heklet rangle kamel, lyseblå"""
4.5
9 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 6
 
4 stjerner
| 2
 
3 stjerner
| 1
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

"nature Zoo of Denmark ""heklet rangle kamel, lyseblå"""
"nature Zoo of Denmark ""heklet rangle kamel, lyseblå"""
Vejl. pris¹ 129 kr
79 kr