nature Zoo of Denmark Blød legetøj kanin, grå

nature Zoo of Denmark Blød legetøj kanin, grå


Pris
200 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A276003

EAN: 5713194903020

nature Zoo of Denmark Blød legetøj kanin, grå
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Den lille danske virksomhed Zoo har specialiseret sig i hæklet legetøj til babyer. nature Zoo tillægger også de anvendte materialer såvel som kvaliteten stor betydning, så artiklerne er håndlavede. De arbejder hovedsageligt med bambusgarn eller koset bomuld. Disse materialer er alle underlagt Oeko-Tex Standard 100 og købes fra virksomheder, der er FSC-certificeret. Derudover er bambusgarnet et meget fint garn, der passer perfekt til blødheden i babyhuden.

Denne smukke håndlavede kanin er lavet af blød certificeret økologisk bomuld. Både det ydre materiale og fyldningen er fra kontrolleret organisk dyrkning. Takket være det bløde materiale inviterer den grå kanin dig til at kæle sammen. Artiklen kan vaskes med hånden ved 30 ° C.

Detaljer:
  • Mål: 15 x 15 x 18 cm
  • Materiale: Certificeret organisk bomuld
  • Påfyldning: certificeret økologisk bomuld
  • Vægt: 100 g
  • Vedligeholdelsesinstruktioner: 30 ° C håndvask
  • Alder: fra fødslen

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topseller

nature Zoo of Denmark Blød legetøj kanin, grå
200 kr