Erstatningsforslag til udsolgte produkter

NapUp ™ Original rød - Komfort rejsehalsstøtte til børnesæder
p.t. udsolgt

NapUp ™ Original rød - Komfort rejsehalsstøtte til børnesæder


Variant:

Pris
392 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A281622

EAN: 7290016145007

NapUp ™ Original rød - Komfort rejsehalsstøtte til børnesæder
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
NapUp tilbyder den perfekte løsning på et alvorligt problem, som forældre over hele verden står overfor:

Barnets hoved vipper fremad, når det falder i søvn i børnesædet.

Når børn falder i søvn i deres børnesæde, falder hovedet automatisk fremad, hvilket gør turen meget ubehagelig og meget mere usikker. NapUp Et team af eksperter bestående af topdesignspecialister, ortopædologer, ingeniører og forældre sammensætter den intelligente, gennemtænkte og alligevel brugervenlige NapUp-nakkestøtte.

Den patenterende nakkestøtte spiller i en unik liga takket være det sofistikerede design, især materialer i høj kvalitet og fuld overensstemmelse med internationale nationale sikkerhedsstandarder.

Komfortstøtte til nakkehals er let at fastgør og tilpasser sig enhver hovedstørrelse. Takket være den minimale kontakt med panden med sikker & maksimal bevægelsesfrihed, alle crashtestes vellykket. I overensstemmelse med CPSIA-regler og -standarder er Comfort Travel Neck Support lavet af åndbare materialer.

Det er maskinvaskbart, let og nemt at håndtere for forældre og børn, hvilket reducerer førers distraktion og giver pålidelig sikkerhed.

Detaljer:
  • Lindrer dit barns hals, mens du sover under bilturen
  • Velegnet til ethvert barnebilsæde
  • Let at samle
  • Individuelt justerbar til enhver hovedstørrelse
  • Komfortabelt og åndbart materiale for høj komfort
  • Vaskemaskinebestandigt
  • Alder: 1 - 60 måneder

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Vores sikkerhedsgaranti - fordi sikkerheden kommer først!

I tilfælde af at autostolen er indvolveret i en trafikulykke, kan selv små skader have indflydelse på autostolens sikkerhed. Derfor sørger vi for gratis erstatning i tilfælde af et dokumenteret uheld.

Læs mere her.

Vores Topsellers