name it Sweatpants Nbndelucious woodrose

name it Sweatpants Nbndelucious woodrose


Størrelsesguide
Variant:
  • name it Sweatpants Nbndelucious woodrose
  • name it Sweatpants Nbndeluccious mørk safir

Pris
89 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A274222

name it Sweatpants Nbndelucious woodrose
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Navn det behandler vores miljø på en ansvarlig måde. Derfor er denne artikel lavet af organisk bomuld, der dyrkes uden brug af pesticider og kunstgødning. Vi kan godt lide det, fordi det er sundere for arbejderne på bomuldsplantagerne og beskytter naturen. Desuden er bomullen vidunderligt blød og naturlig.

Stribede sweatbukser med et bredt elastisk linning og et løbebånd til at binde, buksens pasform har regelmæssig pasform. Derudover er sweatpants lavet af blød bomuld.

produktdetaljer:
  • Materiale: 95% organisk bomuld, 5% elastan
  • >
  • Vaskbar op til 40
  • Ikke egnet til tørretumbler

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

name it Sweatpants Nbndelucious woodrose
89 kr