name it kjole Nbfonesse knap pink

name it kjole Nbfonesse knap pink


Størrelsesguide

Pris
164 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A278239

name it kjole Nbfonesse knap pink
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Navn det behandler vores miljø på en ansvarlig måde. Derfor er denne artikel lavet af organisk bomuld, der dyrkes uden brug af pesticider og kunstgødning. Processen er derfor mere miljøvenlig, sundere for arbejderne på bomuldsplantagerne, og dine børn kan bære vores Style s uden bekymringer. Derudover forbliver bomuld vidunderligt blød.

Sød bomuldskjole med to lommer på fronten. De to lommer er forsynet med søde applikationer. En knap på skulderen gør det lettere at tage og tage af.

produktdetaljer:
  • Materiale: 100% økologisk bomuld
  • Vaskbar op til 40 ° C

Tilbehør

Pris
60 kr

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

name it kjole Nbfonesse knap pink
name it kjole Nbfonesse knap pink
164 kr