Najell Bæresele Original Matte Black
Najell Bæresele Original Matte Black
1.379 kr
1.199 kr
Pris inkl. moms

Najell Bæresele Original Matte Black


  • Najell Bæresele Original Morning Grey
  • Najell Bæresele Original Brilliant Black

1.379 kr
Pris
1.199 kr
Fri fragt
Du sparer
180 kr-13%
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-4 hverdage

Produktbeskrivelse

Det kunne også være noget for dig

Andre har også købt følgende

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A247658

Najell Bæresele Original Matte Black
Bæresele med en ergonomisk babyposition

Baby Carrier "Original" overbeviser med sin ergonomiske nyfødte position og er markedsledende indenfor vægtfordeling. Bæreselen giver dig mulighed for at bære din baby på den måde, som du og dit barn føler sig mest komfortabel med - fra dag ét. Selen ledsager og støtter dig helt fra fødslen, så du kan forblive så tæt som muligt på dit barn, helt op til deres 3 års fødselsdag. Leveår. De unikke magnetiske spænder på Original selen gør det lettere at bøje bæreselen og holder den sikkert lukket. De brede og polstrede skulderremme og hoftebæltet gør den til en meget behagelig bæresele. Det moderne, svenske design af bæreselen afspejler de unge forældres stil. International Hip Dysplasia Institute bekræfter at de anbefaler "Original" bæreselen som et sundt og moderne produkt.

Baby stilling fra 0 til 6 måneder:
Ergonomisk frøposition, der understøtter "C-formen" af babyens ryg og sætter benene i en understøttet "M-form" position.

Hofteposition fra 6 til 36 måneder:
Det anbefales at bruge bæreselen som hofteposition fra en alder af 6 måneder, eller så snart din baby kan sidde af sig selv. Så hele vægten tages af skuldrene og skiftes til hoften. Den moderne sele er markedsleder blandt sammenlignelige produkter.

Hofteposition på ryggen fra 10 til 36 måneder:
Denne position er specielt velegnet til længere gåture, men også små gåture med din baby fra 12 måneder. Placer din baby i selen foran dig, og drej derefter bæreselen tilbage mod dig. Dette fører til en maksimal vægtreduktion og giver dig muligheden for at bære din baby i længere tid.

Produktdetaljer:
  • Anbefales fra 0-3 år
  • Egnet fra 3,5 til 15 kg.
  • Materiale: Bomuld-polyester mix
  • Fyld: Bomuld

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Vores Topseller

Najell Bæresele Original Matte Black
1.379 kr
1.199 kr
Top mærker