Najell Baby Bæretaske SleepCarrier Morning Grey

Najell Baby Bæretaske SleepCarrier Morning Grey


1.379 kr
Pris
1.229 kr
Fri fragt
Du sparer
150 kr (11%)
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Art. nr.: A247654

Najell Baby Bæretaske SleepCarrier Morning Grey
Den praktiske bæretaske med multifunktioner!

SleepCarrier er en bæretaske, der gør det muligt for dig at bære dit barn liggende eller vippe barnet til søvn. Når du lægger din baby ned, kan SleepCarrier også bruges som en babynest, eller du kan folde kanterne ned, så SleepCarrier bliver til en helt flad madras, som dit barn kan sove eller lege på. SleepCarrier blev designet af Najell i Sverige og passer ind i næsten alle barnevogne tilgængelige på markedet. Båren anbefales af børnepsykologer der mener at den er med til at intensivere forholdet mellem forældre og barn.

Produktdetaljer:
  • Maks. belastning 9 kg
  • Materiale: Polyester
  • Fyld: Bomuld
  • Pleje: Tåler maskinvask ved op til 40°C

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Najell Baby Bæretaske SleepCarrier Morning Grey
1.379 kr
1.229 kr
Top mærker