Naïf Sun Cream Baby & Child LSF50 100ml
Bæredygtig
Vejl. pris¹
163 kr
Pris
147 kr
(1.470 kr / 1L)
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-6 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A300978

EAN: 8719325317305

Naïf Sun Cream Baby & Child LSF50 100ml
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Med naturlige, mineralske UV-filtre baseret på zinkoxid (ikke-nano) er Naïfs solcreme til babyer og børn velegnet til selv den mest følsomme hud. Den naturlige solcreme beskytter straks kroppen og ansigtet mod skadelige UV-stråler. Cremen er let at påføre og efterlader ingen hvide rester på huden takket være de naturlige olier.
Vidste du desuden, at solcreme kan forurene havet? Dette skyldes ingredienserne oxybenzon og octinoxat, men også mikroplast og nanopartikler. Gode ??nyheder, det har vi ikke her! Desuden er emballagen lavet af sukkerrør. Dette sparer ca. 55 gram CO2 pr. Rør sammenlignet med et normalt plastrør. Men selvfølgelig anser vi dette for at være ganske normalt.
Vi anbefaler spædbørn at holde sig ude af solen så meget som muligt, især i løbet af det første år. Hvis babyen har brug for at gå ud i solen, kan Naïfs naturlige solbeskyttelse til babyer og børn sikkert anvendes på den følsomme hud hos nyfødte.

ingredienser:
Capryl / Capric Triglycerides, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Zink Oxide, Isoamyl Laurate, Stearyl Heptanoate, Hydrogenated Soy Polyglycerides, Candelilla Cera / Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax, Stearyl Caprylate, Polyhydroxystearic Acid, Parfumea / Fragrance Olia Olie, C15-23 Alkaner, Tocopherol, Helianthus Annuus (Solblomst) Frøolie

Sponsoreret

product_detail_ad

Tilbehør

Pris
62 kr
(620 kr / 1L)
Pris
95 kr
(791,67 kr / 1L)

Bæredygtighed

Vegan

Veganske produkter er fri for animalske ingredienser. Dette omfatter fødevarer og kosmetik, der er fri for animalske produkter såsom kød, fisk, gelatine, æg eller mælkeprodukter. Men tekstiler kan også være veganske, hvis de er fri for animalske materialer som læder, pels, dun og uld. Når det kommer til veganisme, er dyrevelfærd i højsædet. Ved at undgå dyrekomponenter kan unødvendig dyrelidelse undgås. Derudover kan negative påvirkninger af miljøet reduceres, da veganske produkter i modsætning til animalske produkter ofte har en bedre økologisk balance. Certifikaterne, som identificerer veganske produkter, omfatter V-mærket fra European Vegetarian Union, Vegan Flower fra British Vegan Society og PETA-godkendt Vegan Label.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Naïf Sun Cream Baby & Child LSF50 100ml
5
48 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 39
 
4 stjerner
| 9
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

Naïf Sun Cream Baby & Child LSF50 100ml
Naïf Sun Cream Baby & Child LSF50 100ml
Vejl. pris¹ 163 kr
147 kr
(1.470 kr / 1L)