Naif afslappende graviditetsolie 90 ml
Bæredygtig
Pris
145 kr
(1.611,11 kr / 1L)
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A314113

EAN: 8719325317855

Naif afslappende graviditetsolie 90 ml
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Hurra, din baby er på vej! Under graviditeten ændrer din krop og din hud sig nemlig.

Vi har den rette mængde pleje til dig og dit barn.

Den afslappende graviditetsolie med jojoba, vindruekerneolie og lavendel fra Naif er den perfekte afslapning for dig som vordende mor.Din krop og hud yder utroligt meget og har brug for intensiv pleje, så graviditetsolien er virkelig god for dig.

Plejeolien kan bruges til forskellige formål, til B aden som intensiv pleje til din hud, samt efter B aden til dig som kropspleje.

Hvis du ønsker at blive forkælet, er den også meget velegnet som massageolie.

Ofte lider du af strækmærker, pigmentering og tør hud, men det er helt normalt, fordi dine hormonniveauer bliver vendt på hovedet under graviditeten, så vi anbefaler vores bæredygtige plejeolie med naturlige ingredienser.

Olien er dermatologisk testet, hudvenlig og indeholder jojoba- og vindruekerneolie og er fri for silikoner, mineralolier og kemiske konserveringsmidler eller andre kemikalier.

Produktdetaljer:
  • Påfyldningsmængde: 90 ml
  • Fugtbindende egenskab for optimal hudpleje
  • Forebygger strækmærker
  • Hudvenlig
  • Allergenfri
  • Rige og naturlige ingredienser
  • Afslappende lavendel
  • Alle naturlige
Ingredienser:Helianthus Annuus (Sun flower ) Seed Oil,Oryza Sativa (Rice) Bran Oil, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Parfum/Fragrance, Hydrogenated Coconut Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Squalane,Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil, Argania SpinosaKernel Oil, Tocopherol.

Sponsoreret

product_detail_ad

Tilbehør

Pris
93 kr
(930 kr / 1L)
Pris
111 kr
(1.110 kr / 1L)
Pris
123 kr
(1.230 kr / 1L)
Pris
108 kr
(720 kr / 1L)
Pris
112 kr
(224 kr / 1L)

Bæredygtighed

Vegan

Veganske produkter er fri for animalske ingredienser. Dette omfatter fødevarer og kosmetik, der er fri for animalske produkter såsom kød, fisk, gelatine, æg eller mælkeprodukter. Men tekstiler kan også være veganske, hvis de er fri for animalske materialer som læder, pels, dun og uld. Når det kommer til veganisme, er dyrevelfærd i højsædet. Ved at undgå dyrekomponenter kan unødvendig dyrelidelse undgås. Derudover kan negative påvirkninger af miljøet reduceres, da veganske produkter i modsætning til animalske produkter ofte har en bedre økologisk balance.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Naif afslappende graviditetsolie 90 ml
5
1 Kundebedømmelse
 
5 stjerner
| 1
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

Naif afslappende graviditetsolie 90 ml
Naif afslappende graviditetsolie 90 ml
145 kr
(1.611,11 kr / 1L)