10% PERSONALERABAT ❕
10% PERSONALERABAT ❕
Kopiér koden her:
PRH18556
00
tim
00
min
00
sek.
Hent koden
Motion Scoot er Road King White
-16%

Motion Scoot er Road King White


Vejl. pris¹
966 kr
Pris
812 kr
Fri fragt
Du sparer
154 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A329434

EAN: 7640168472207

Motion Scoot er Road King White
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Motion Scoot er Road King Scoot er den sande konge af vejen. Nå frem til din destination på en afslappet og afslappet måde? Du vil med garanti få succes med Motion Road King!

Med den særlige forhjulsophæng følger Scoot er ujævne vejbaner uden besvær og sikrer dermed et jævnt vejgreb. Slut med rystelser og stød - selv på særligt ujævne vejbaner absorberer forhjulsophænget alle stød. Fodpanelet er et særligt Low Deck. Det betyder, at du har den lavest mulige stilling med fødderne. Dette giver dig mulighed for at reagere så hurtigt som muligt i tilfælde af fare med Scoot . Et stort plus - det er meget mere behageligt for dig at køre. Scoot er har også et sidestativ. Det giver dig mulighed for at parkere vejenes konge på den bedst mulige måde.

Det nye knapfoldesystem er en intuitiv foldemekanisme, der kan foldes sammen på ingen tid. Det faste og stabile styr giver dig en unik følelse af sikkerhed. Du kan nemt justere styret i 4 trin, så det tilpasser sig perfekt til din størrelse.

Produktdetaljer:
  • Styrets bredde: 51 cm
  • Størrelse hjul: 200 mm
  • Abec 9 kuglelejer
  • Højdejusterbart styr: fire niveauer
  • Intuitiv og nem foldemekanisme
  • Sidestativ medfølger
  • Fodbremse
  • Vægt: 4 kg
  • Max. Brugervægt: 100 kg
  • Alder: Fra 8 år

<span style = color :#009FB7>Varsel!
Brug med beskyttelsesudstyr. Må ikke anvendes i vejtrafikken.

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

Motion Scoot er Road King White
Motion Scoot er Road King White
Vejl. pris¹ 966 kr
812 kr