JULEGAVERABAT 🎁
JULEGAVERABAT 🎁
kopiér koden:
SJT8344
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Hent din kupon
mor licious Langærmet skjorte MLREESE gylden abrikos
-30%

mor licious Langærmet skjorte MLREESE gylden abrikos


Størrelsesguide

202 kr
Pris
141 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
61 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A287734

mor licious Langærmet skjorte MLREESE gylden abrikos
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
"Moderskabstrik er ikke kun en stor, moderigtig investering, der lønner sig ikke kun under men også efter graviditet, det er også en ideel måde at beskytte dig selv mod kulden i de kolde måneder. Vores moderskabstrikstøjkollektion inkluderer denne sæson must-haves for at hjælpe dig med at se smuk ud under graviditeten og give dig og din voksende mave meget tiltrængt komfort. Fra almindelige trøjer, bløde ribbestrikkede trøjer til praktiske cardigans, giver din barsel garderobe den ekstra noget.

MLREESE langærmet skjorte fra mama licious MLREESE har en trendy blonder-stand-up krave. Denne top passer godt til jeans på arbejdet og nederdele til fester. Takket være strækningsdelen passer moderskabstoppen til hele graviditeten.

Vedligeholdelsesdetaljer:
 • materiale: 86% LENZING ™ ECOVERO ™, 10% polyester , 4% spandex
 • Maskinvask ved 30 ° C
 • Brug ikke tørretumbler
 • Hæng til tør
 • Jern ved en lav temperatur . Maksimal temperatur 100 ° C
produktdeatils:
 • Farve: gylden abrikos
 • Med blonder-stand-up krave
 • Blødt stof med stretchindhold
 • Passer under hele graviditeten
 • Går med jeans på arbejdet og nederdel til fester
 • Modellen bærer størrelse M

"

Sponsoreret

product_detail_ad

Tilbehør

Pris
281 kr

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

mama;licious

Mama Licious – Maven i fokus

Mama Licious har speciaiseret sig i smart tøj til gravide kvinder, så maven stolt kan vises frem. De tilbyder tøj til alle anledning, således at du både har mulighed for at klæde dig fint på til fest, men også afslappet hverdag. Herudover tilbyder Mama Licious også graviditetsbadetøj, både badedragt og bikini. Deres overdele er både designet til graviditeten samt ammefasen, da de også er udstyret med ammeindlæg. Ved produktionen af tøjet er der lagt vægt på det funktionelle samt komforten.

Vores Topsellers

mor licious Langærmet skjorte MLREESE gylden abrikos
mor licious Langærmet skjorte MLREESE gylden abrikos
202 kr
141 kr