MOON Pusletaske olive/fishbone

MOON Pusletaske olive/fishbone

  • På lager
  • Leveringstid: ca. 3-5 hverdage
  • Fri fragt ved køb over 500 kr!
  • MOON Pusletaske brown/fishbone
  • MOON Pusletaske lotos
  • MOON Pusletaske black/fishbone
  • MOON Pusletaske coffe/cream

639 kr
549 kr
Pris inkl. moms
Du sparer 90 kr

Produktbeskrivelse

Art. nr.: A216519

MOON Pusletaske olive/fishbone
Opdelt i to seperate samt rummelige rum. Forskellige funktioner, blandt andet justerbar skulderrem. Pung og pusleunderlag er inkluderet.

Service

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Moon

MOON-Passion på alle punkter

Moon har passion for børn.. og selvfølgelig for barne- og klapvogne. I årevis har Moon udviklet og produceret smarte og funktionelle løsninger for børnefamilier. Alle deres handlinger udføres på baggrund af sofistikeret, sikker og omhyggelig håndværk af højkvalitets samt bæredygitg materialer. Moons mål er at have glade og tilfredse kunder, hvorfor deres vigtigste kvalitetsbevis er den de får fra deres kunder, unge som gamle. Sortimentet omfatter både praktiske autostole og klapvogne i lækkert smukt design, så du sagtens vil kunne finde den helt rigtige model, som passer til din individuelle smag.
MOON Pusletaske olive/fishbone
639 kr
549 kr