MOON Kørepose olive/structure
  • MOON Kørepose antracit/panama
  • MOON Kørepose antracit/structure
  • MOON Kørepose chocolate/panama
  • MOON Kørepose coffe/cream

529 kr
Pris
489 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
40 kr (8%)
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Art. nr.: A248829

MOON Kørepose olive/structure
Den perfekte kørepose til kolde vinterdage:
Køreposen beskytter dit barn optimal mod kulde, blæst og regn.

Produktdetaljer:
  • Matchende design til barne- eller klapvognen.
  • Kan fastgøres til selesystemet
  • Med kunstskind og aftagelig overdel med lynlås

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Mærke

Moon

MOON-Passion på alle punkter

Moon har passion for børn.. og selvfølgelig for barne- og klapvogne. I årevis har Moon udviklet og produceret smarte og funktionelle løsninger for børnefamilier. Alle deres handlinger udføres på baggrund af sofistikeret, sikker og omhyggelig håndværk af højkvalitets samt bæredygitg materialer. Moons mål er at have glade og tilfredse kunder, hvorfor deres vigtigste kvalitetsbevis er den de får fra deres kunder, unge som gamle. Sortimentet omfatter både praktiske autostole og klapvogne i lækkert smukt design, så du sagtens vil kunne finde den helt rigtige model, som passer til din individuelle smag.
MOON Kørepose olive/structure
529 kr
489 kr
Top mærker