MOON Ble Rygsæk Stone 2020 Kollektion

MOON Ble Rygsæk Stone 2020 Kollektion


Variant:
  • MOON Ble Rygsæk Stone 2020 Kollektion
  • MOON Ble Rygsæk Sort 2020 Kollektion
  • MOON Ble Rygsæk Anthracit 2020 Kollektion
  • MOON Ble Rygsæk Taupe 2020 Kollektion
  • MOON Ble Rygsæk Moss 2020 Kollektion

Pris
552 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A277076

EAN: 4025583037928

MOON Ble Rygsæk Stone 2020 Kollektion
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
MOON-indpakningssæk i den passende Design til babyvognen. Det er klart opdelt med to separate og rummelige rum indvendigt og et isolerende rum.

Derudover har blejetasken tre lynlåse rum indvendigt og udvendigt og en justerbar skulderrem og masser af opbevaringsplads.

Funktionel og genial: rygsækken passer til vognen og tilbyder plads til alt du har brug for længere vandreture eller udflugter. Og fordi vi gerne vil tænke sammen med dig, er vores tegnebog, skiftemåtte og en termolomme til flasken allerede inkluderet i leveringen.

Produktdetaljer:
  • Justerbar skulderrem
  • Lukning: Velcro-fastgørelse
  • Masser af lagerplads

Tekniske detaljer
  • Dimensioner (længde x bredde x højde): 41 x 30 x 20 cm
  • vægt: 0,7 kg

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Mærke

Moon

MOON-Passion på alle punkter

Moon har passion for børn.. og selvfølgelig for barne- og klapvogne. I årevis har Moon udviklet og produceret smarte og funktionelle løsninger for børnefamilier. Alle deres handlinger udføres på baggrund af sofistikeret, sikker og omhyggelig håndværk af højkvalitets samt bæredygitg materialer. Moons mål er at have glade og tilfredse kunder, hvorfor deres vigtigste kvalitetsbevis er den de får fra deres kunder, unge som gamle. Sortimentet omfatter både praktiske autostole og klapvogne i lækkert smukt design, så du sagtens vil kunne finde den helt rigtige model, som passer til din individuelle smag.

Vores Topsellers

MOON Ble Rygsæk Stone 2020 Kollektion
MOON Ble Rygsæk Stone 2020 Kollektion
552 kr