Erstatningsforslag til udsolgte produkter

miniland Plade træplade frø
NYHED Bæredygtig
p.t. udsolgt

Pris
204 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A362883

EAN: 8413082894726

miniland Plade træplade frø
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Produktdetaljer:
  • Miljøvenlig plade
  • Tallerkenen er lavet af bambustræ, et naturligt og bæredygtigt materiale, så de små lærer at spise og respektere naturen.
  • Pladen er lavet af 100% bambus træ og sugekoppen er lavet af fødevaresikker silikone
  • Tallerkenen har en sugekop i silikone i bunden, som gør det nemt at holde tallerkenen på overfladen af den høje stol eller bordet
  • Dette gør det muligt at begynde BLW-madintroduktionen, da dit barn ikke kan tabe tallerkenen på gulvet, når det spiser selvstændigt.
  • Den er lavet af naturligt og bæredygtigt træ og hjælper de små med at lære at spise på en sjov måde, samtidig med at de er venlige over for miljøet.
  • Den fås i to forskellige udgaver Design s: Frø og kylling

Materiale og dimensioner:
  • Bambustræ og silikone

Inkluderet i leveringen:
  • 1x plade

Sponsoreret

product_detail_ad

Bæredygtighed

Bæredygtigt materiale

Bæredygtige materialer omfatter på den ene side naturlige råvarer fra kontrolleret dyrkning af jord- og skovbrug eller kontrolleret dyrehold, men også plast og fibre, der er baseret på fornybare råvarer (f.eks. sukkerrør). Kontrolleret dyrkning hjælper med at bevare naturressourcerne og reducere den negative påvirkning (f.eks. pesticider) på miljøet. Biobaseret plast har en lavere andel af fossile ressourcer og lavere emissioner i produktionen end konventionel plast. Der er også en række certifikater, som identificerer produkter fremstillet af bæredygtige materialer. Disse omfatter f.eks. FCS®-seglet (Forest Stewardship Council), som garanterer bæredygtig skovforvaltning, LENZING ECOVERO-mærket, der producerer bæredygtig viskose, og Responsible Wool & Down Standard, som fremmer dyrevelfærd og garanterer bæredygtig brug af græsningsarealer.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers