miniland Opbevaringsbeholder sæt 10 hermisiseret lyserød / blå 250 ml

miniland Opbevaringsbeholder sæt 10 hermisiseret lyserød / blå 250 ml


Pris
128 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A295327

EAN: 8413082893439

miniland Opbevaringsbeholder sæt 10 hermisiseret lyserød / blå 250 ml
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Sæt med 10 holdbare lufttætte beholdere af høj kvalitet. Ideel til opbevaring af puré og grød og passer perfekt i din håndtaske.

Babyens mad altid klar til måltiderne, i bjergene, på stranden eller i parken!
Forældre kan forberede maden derhjemme og tage den med overalt i disse beholdere. Ideel størrelse til at bære containerne i en bærepose, isotermpose eller køletaske.

Med anatomisk bestik til alle faser af babyens udvikling
Sættet består af en blød træsked til start med fast mad, der er følsom over for tandkødet til spædbørn over fire måneder. Og endnu en fastere ske til ældre børn. Med et ergonomisk, anatomisk håndtag, som er meget let for små hænder at forstå og hjælper de små til at spise uafhængigt.

Kontroller din babys diæt omhyggeligt
Med målene på koppen op til 250 ml, kan du til enhver tid måle den nøjagtige mængde til dit barns behov. Du kan også skrive oplysningerne op på siden af ??koppen med blyant, f.eks. Dit barns navn, datoen og typen af ??mad eller drikke, den indeholder, for lettere kontrol.

Fremstillet i Spanien med fremragende kvalitet
Hermetiske beholdere med graderede dimensioner og en kapacitet på 25 cl, fremstillet i Spanien af ??meget resistente materialer. Præcise madportioner til babyen De målte graderinger, der er trykt på beholderne, gør det muligt at tilpasse mængden af ??mad til babyens behov.

Opbevaring af modermælk
Beholderne er meget velegnede til opbevaring af modermælk. Den kan opbevares nedkølet til forbrug samme dag eller opbevares i fryseren i perfekt stand i længere tid. Til enhver form for fast eller? Üssigen mad Ideel til den første grød og til fast mad af enhver art, fra små snacks til snacks mellem måltider og desserter. Beholderne er også ideelle til andre flydende fødevarer såsom bouillon, supper eller frisk frugtsaft.

Fuldstændig sikker frysning og optøning af mad
Fødevarer til babyen kan opbevares i fryseren, mens de bevarer alle næringsstoffer, aroma og smag. Koppen med graderinger er også velegnet til brug i mikrobølgeovnen. På denne måde kan mad optøes hurtigt, nemt og sikkert.

Madopvarmning hvor som helst
Mad kan nemt opvarmes direkte i den hermetiske beholder i enhver flaskevarmer, mikrobølgeovn eller vandbad på måltidet.

Produktoplysninger:
  • Lufttæt lukket
  • Stabelbar
  • Velegnet til fryser, mikrobølgeovn og opvaskemaskine
  • Med måledata til nem kontrol af babyens fodringsdåser
  • Design: Pink / Blå, gennemsigtig
  • Kapacitet: 250 ml hver
  • Materiale: Polypropylen (PP), Polyethylen (PE), BPA-fri
Leveringsomfang:
  • 10 lufttætte beholdere i forskellige farver
  • 2 anatomiske skeer

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

miniland Opbevaringsbeholder sæt 10 hermisiseret lyserød / blå 250 ml
miniland Opbevaringsbeholder sæt 10 hermisiseret lyserød / blå 250 ml
128 kr