miniland madkasse naturlunch chick
NYHED Bæredygtig

miniland madkasse naturlunch chick


Variant:
  • miniland madkasse naturlunch frø
  • miniland madkasse naturlunch chick

Pris
180 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-6 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A362300

EAN: 8413082894603

miniland madkasse naturlunch chick
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Produktdetaljer:
  • Lille kasse til snacks og snacks mellem måltiderne.
  • Denne madkasse er ideel til at tage de små børns måltider og snacks med sig, uanset hvor de går hen
  • De har den rette størrelse til at opbevare to forskellige typer mad separat i to portioner takket være den aftagelige silikoneinddeler, der følger med dem.
  • Ved blot at fjerne skillevæggen kan du justere størrelsen af hvert rum efter dine behov, så du kan sprede mere eller mindre mad på hver side
  • Låget er udstyret med et smalt silikonebånd, der giver en fuldstændig lufttæt forsegling, forhindrer uønskede lækager og forbedrer opbevaringen af mad, så lugte og smagsstoffer bevares
  • Denne beholder er udstyret med to smukke motiver fra naturen: en sød lille frø og en yndig kylling.
  • Beholderen tåler opvaskemaskine og kan også bruges i mikrobølgeovnen uden låg, da den er modstandsdygtig over for høje temperaturer og store temperaturudsving.

Materiale og dimensioner:
  • Materiale: PLA og silikone

Sponsoreret

product_detail_ad

Bæredygtighed

Bæredygtigt materiale

Bæredygtige materialer omfatter på den ene side naturlige råvarer fra kontrolleret dyrkning af jord- og skovbrug eller kontrolleret dyrehold, men også plast og fibre, der er baseret på fornybare råvarer (f.eks. sukkerrør). Kontrolleret dyrkning hjælper med at bevare naturressourcerne og reducere den negative påvirkning (f.eks. pesticider) på miljøet. Biobaseret plast har en lavere andel af fossile ressourcer og lavere emissioner i produktionen end konventionel plast. Der er også en række certifikater, som identificerer produkter fremstillet af bæredygtige materialer. Disse omfatter f.eks. FCS®-seglet (Forest Stewardship Council), som garanterer bæredygtig skovforvaltning, LENZING ECOVERO-mærket, der producerer bæredygtig viskose, og Responsible Wool & Down Standard, som fremmer dyrevelfærd og garanterer bæredygtig brug af græsningsarealer.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

miniland madkasse naturlunch chick
miniland madkasse naturlunch chick
180 kr