Kun i dag: 8x babypoints ♡
Kun i dag: 8x babypoints
Profitér nu
00
t.
00
min.
00
sek.
miljømæssige Abrick-fly
Pris
194 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A297414

EAN: 3280250031550

miljømæssige Abrick-fly
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Ombordstigning, flyet er nu klar til ombordstigning! Med Abrick-flyet fra Ecoiffier kommer sand glæde. Så snart de sidste passagerer er gået om bord på strålen, begynder rejsen: Pilot og co-pilot flyver feriegæsterne med deres bagage overalt. Med rulletrappen kommer alle passagerer sikkert tilbage fra bord på flyet. Dette farverige legesæt er pænt og praktisk og derfor velegnet til børn helt ned til 18 måneder.

produktdetaljer:
  • Dimensioner: 51 x 54, 5 x 23,5 cm
  • Alder: fra 18 måneder
Om Ecoiffier:
Ecoiffier Dette er farverige, detaljerede produkter til børn fra 1 år til 6 år med et fremragende forhold mellem pris og ydelse. Den franske legetøjsproducents credo er: Lær og opdag verden - ved at spille! Med Abricks byggesten kan børn opdage deres motoriske færdigheder og udvikle rumlig fantasi.

Rollespil-sortimentet er nøglen til voksenverdenen og er blevet en integreret tigerdel af børns udvikling. Ved at genoptage hverdagssituationer trænes og uddybes sociale færdigheder. Ecoiffier udvikler og producerer sit komplette sortiment af produkter i Frankrig og bruger genbrugsmaterialer til at spare ressourcer.

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: miljømæssige Abrick-fly
4.5
5 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 3
 
4 stjerner
| 1
 
3 stjerner
| 1
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

miljømæssige Abrick-fly
miljømæssige Abrick-fly
194 kr