MEXX Boys Mini Cordhemd cosmos blue

MEXX Boys Mini Cordhemd cosmos blue


Størrelsesguide

299 kr
Pris
225 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
74 kr-25%
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-4 hverdage

Produktbeskrivelse

Det kunne også være noget for dig

Andre har også købt følgende

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A080498

MEXX Boys Mini Cordhemd cosmos blue
Skjorte


MEXX skaber mode, mode, der er lidt anderledes. Inspireret af storbylivet. Påvirket af dets energi, stil og trends. Vi kalder dette look for Metropolitan Casual. Det er smart og af høj kvalitet. Ikke for billigt og ikke for dyrt. Altid selvbevidst og afslappet.
Kort sagt: MEXX skaber mode til mænd, kvinder og børn, der véd, hvad de vil: Det helt SÆRLIGE! Derfor designer MEXX ikke kun tidssvarende mode, men også anderledes livsstils-produkter. Fra eksklusive dufte over sko, briller og tasker til gulvtæpper og sengetøj, med hvilke man endda også kan iklæde sine egne fire vægge - så de bliver Metropolitan Casual.

Trendy fløjels-skjorte med lange ærmer og udvendigt forarbejdet afvaskning.

Produktdetaljer:
• Materiale: 100% bomuld
• Vaskbar op til 40° C
• Kan tørretumbles
• Trykknappelukning

Størrelser:
S = 98 / 104
M = 110 / 116
L = 122 / 128

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topseller

MEXX Boys Mini Cordhemd cosmos blue
299 kr
225 kr
Top mærker