Melon Børnehjelm Design Rainbow Green - størrelse XXS, 44-50 cm

Melon Børnehjelm Design Rainbow Green - størrelse XXS, 44-50 cm


Variant:

531 kr
Pris
362 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
169 kr-32%
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A281607

EAN: 4260243720325

Melon Børnehjelm Design Rainbow Green - størrelse XXS, 44-50 cm
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Melon ® Toddler babyhjelme er flere certificerede og med deres form-konstruktion fjerlys for at aflaste de små, stadig stillede halsmuskler.

Helt nyt er den beskyttede Melon ® X-Fix, et banebrydende sikkerhedskoncept. til remstyring, der erstatter den generelt ikke-sikkerhedsrelevante justeringshjulløsning. Den velkendte urskive har kun en komfortfunktion og tilbyder ingen beskyttelse. Melon X-Fix på den anden side sikrer sikkerhed og komfort! Med denne aktuelt eksklusive Melon ® -teknologi forbliver hjelmen i den rigtige position, selv i ekstreme situationer. Hjelmen forhindres i at glide ud under et fald, og de resulterende kræfter fordeles optimalt.

X-Fix er opkaldt efter den fleksible Melon ® X-Fix-Wing, der krydser stropperne ved overgangen fra hovedet til halsen (ved den cranio-cervikale overgang) og beskytter også det følsomme halsområde på bæreren. Den perfekte bæltejustering er intuitivt garanteret, selv for utrænet børn og forældre ved en meget let at betjene justeringsmekanisme på sidebæltsafstivningen.

Da små cykelhastigheder ofte bevæger sig uden for synsfeltet hos voksne trafikanter, er øget synlighed enormt vigtigt. Dette er grunden til at småhjelme er udstyret med en rød baglygte integreret i X-Fix-vingen og 360 ° refleksionsevne på stropper og logo-klistermærker.

Fastgøringsåbninger foran på hjelme kan bruges til forskellige tilbehør, fx til Melon ® Toddler Vista Visors i køligt baseball cap se efter regn / solbeskyttelse eller Melon ® Toddler Speed ??Visir til vind / insekt beskyttelse. Dette giver også anledning til mange stilfulde farvekombinationer.

Melon ® Toddler-konstruktionen er udviklet til aldersgruppen 10-30 måneder, baseret på KiGGS-percentiler til antropometriske målinger af Robert Koch Institute, som enhver mor ved fra orienteringsdiagrammerne vist i moders pas.

Melon ® Toddler tilbyder 7 lyse regnbuefarver i den farverige Rainbow-kollektion. Uanset om det passer til cyklen, til dit yndlings tøj eller som en farverig klods, vil små såvel som store beslutningstagere finde nøjagtigt, hvad de leder efter her.

Melon ® Toddler Story er en fantastisk introduktion for forældre og børn til at arbejde sammen om emnet hjelme.

Ud over de funktioner, der findes i Toddler-kollektionen, har Melon ® Toddler også en speciel magnetisk lukning, der muliggør let betjening med én hånd og er let at åbne, selv i en nødsituation.

Det bedste af alt er, at det beskytter den følsomme hud på nakken mod smertefuld klemning i lukningen.

Detaljer:
  • hovedomkrets: 44-50 cm
  • egnet til alle cykel- og rullesporter såvel som til børns cykelsæder og trailere
  • Melon X-Fix: sikkert, innovativt bæltesystem
  • Udstyret med: Fidlock Baby magnetisk lukning, Coolmax polstring, 3M reflektivitet, baglygte inkl. batteri
  • Letvægts polycarbonat ydre skal, fuldt svejset til EPS inderskal
  • 12 ventilationshuller, front med insektnet
  • Alder: 10 - 30 måneder

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: Melon Børnehjelm Design Rainbow Green - størrelse XXS, 44-50 cm
4.5
38 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 25
 
4 stjerner
| 8
 
3 stjerner
| 4
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 1
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

danske bedømmelser:

Vis flere kundeanmeldelser
Inholdet hentes ...

Vores Topsellers

Melon Børnehjelm Design Rainbow Green - størrelse XXS, 44-50 cm
Melon Børnehjelm Design Rainbow Green - størrelse XXS, 44-50 cm
531 kr
362 kr