Mega Bloks Lille arbejdsbænk (36 dele)
Pris
235 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A296774

EAN: 0887961877564

Mega Bloks Lille arbejdsbænk (36 dele)
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Småbørn elsker at påtage sig forskellige roller, når de spiller. Med denne lille arbejdsbænk kan de lade fantasien løbe vild. Sættet består af 36 dele med 29 robuste store byggesten og en lille byggeplan til et sødt fuglehus. Værktøjskassen kan let konverteres til en arbejdsbænk. Alt du skal gøre er at sætte byggestenene sammen og hamre i de 2 plastikspik med plasthammeren. Ved at skrue de 2 skruer i plastnøglen, oprettes fuglehuset direkte på kassen. Perfekt egnet til børn fra 2 år

Produktdetaljer:
  • Indhold: 29 robuste store byggesten, 1 lille tegning til et sødt fuglehus, 1 plast hammer, 1 plastnøgle, 2 plastikspik og 2 plastskruer.
  • Inkluderer en arbejdsboks til nem opbevaring
  • Perfekt til små børns hænder
  • Fremmer fint motoriske færdigheder og tænkeevner
  • Byggestenene er kompatible med alt byggelegetøj fra Mega Bloks, så intet står i vejen for endeløs lærings sjov!
  • Alder: 24 måneder og op / li>

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

Mega Bloks Lille arbejdsbænk (36 dele)
Mega Bloks Lille arbejdsbænk (36 dele)
235 kr