medela SpecialNeeds Sutteflaske
medela SpecialNeeds Sutteflaske
medela SpecialNeeds Sutteflaske
234 kr
Pris inkl. moms
Pris
234 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-4 hverdage

Produktbeskrivelse

Det kunne også være noget for dig

Andre har også købt følgende

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A129476

medela SpecialNeeds Sutteflaske
Denne sutteflaske er egnet til alle børn med særlige behov indefor madningen, fx. med kæbe- eller sugeproblemer, børn med down-syndrom, m.m. Det særlige ved denne sutteflaske: Det bløde mundstykke er fremstillet af blødt silikone og reagerer ved det mindste sug mens en særlig ventilmebram sørger for en god og ikke for hurtig næringsstrøm. Derfor er det nemt at regulerer næringsstrømmen og tilpasse madningen optimalt og individuelt.

Leveringen inkluderer:
• 1x modermælksflaske (150ml)
• 1x låg med hul
• 1x ventil
• 1x membran
• 2x flaskesutter

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topseller

medela SpecialNeeds Sutteflaske
234 kr
Top mærker