maximo Girls S child cap blade navy-rød
-31%

maximo Girls S child cap blade navy-rød


Størrelsesguide

151 kr
Pris
104 kr
Forsendelsesfrit fra 500 kr
Du sparer
47 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A269856

maximo Girls S child cap blade navy-rød
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Den tyske familievirksomhed maximo kan se tilbage på over 100 års virksomhedshistorie. Som en af de sidste tilbageværende tekstilproducenter i Tyskland designer og producerer maximo baby- og børnehuer, sokker, gummistøvler og andet tilbehør til babyer og børn af høj kvalitet.

Moderigtig S child kasket i et cool bladdesign Design , der beskytter dit barn mod vind, vejr og sol. Særdeles blød, med nakkebeskyttelse og jerseymanchet. Derudover har kasketten en solbeskyttelse på 15 UPF.

Produktdetaljer:
  • Materiale: 93% bomuld, 7% spandex
  • UV-beskyttelse: 15 UPF
  • Kan vaskes op til 30 °C

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Vores Topsellers

maximo Girls S child cap blade navy-rød
maximo Girls S child cap blade navy-rød
151 kr
104 kr