Erstatningsforslag til udsolgte produkter

MAXI COSI Skråstol Kori Essential Blue
-21%
p.t. udsolgt

Vejl. pris¹
919 kr
Pris
728 kr
Fri fragt
Du sparer
191 kr
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A275393

EAN: 3220660316526

MAXI COSI Skråstol Kori Essential Blue
Hurra!

Mød Kori 2-i-1 babyskråstol - den bedste stol i huset. Har din baby og du brug for en pause og en ændring af landskabet? Så er den nye 2-i-1 Maxi-Cosi baby den rigtige stol. Minimalistisk designet, letvægtig og sikker. Den kan flyttes meget hurtigt om omdannes til et fast sæde og kan vaskes ved 30 grader. Uanset hvad du skal gøre i huset lige nu: Er din baby i gode hænder i skråstolen!

Fra de første dage efter fødslen til måneder senere kan din baby sidde komfortabelt i Kori skråstolen. Den hyggelige nyfødte indlæg lavet af højkvalitets, bløde materialer giver din baby maksimal komfort og den nødvendige støtte - hvilket gør den til den bedste pasform i huset.

Kori er justerbar med kun en hånd i tre forskellige stillinger, er nem at rengøre og vejer ikke meget. Den kompakte konstruktion af Maxi-Cosi Kori skråstolen muliggør nem og pladsbesparende opbevaring under sengen eller bag sofaen. Men måske vil du ikke gøre det med det moderne design.

Uanset hvor du er i huset, kan din baby altid være ved din side. Så kan i begge nyde en afslappende tid.

Produktdetaljer:
  • Blød og støttende nyfødt indlæg til unik komfort
  • Nem at håndtere med kun én hånd
  • Let at folde og meget flad
  • Ideel til at rejse og let at stuve væk
  • Letpleje, hudvenlige tekstiler
  • Lynlåsede tekstiler hurtigt aftagelige og maskinvaskbare
  • Kompakt og moderne design
  • Udstyret med en 3-punkts sele som sikre din baby

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Maxi Cosi

Sikkerhed med Maxi Cosi autostole

Maxi Cosi har igennem mange år lagt vægt på barnets sikkerhed. Det er blandt andet derfor virksomheden er kendt for at udvikle og producere komfortable og sikre autotole, som ikke kun lever op til alle sikkerhedskrav, men også overgår alle forventninger. Maxi Cosi har et bredt sortiment af autostole der er egnet til grupperne 0-3 og dermed tilbyder de produkter til forskellige aldre og vægtklasser. Babyautostolene Maxi Cosi Pebble eller Maxi Cosi Cabriofix egner sig perfekt til børn der vejer 0-13 kg. Er barnet derimod for stor til babyautostolen, kan modellerne Maxi Cosi Axiss eller Maxi Cosi Rodi anvendes op til en vægt på 36 kg.

Maxi Cosi – dette mærke går ind for kvalitet!

Mærket Maxi Cosi er oprindeligt fra Holland, men blev opkøbt af det canadiske firma Dorel Inc. i 1994 og har siden da kun udvidet sit sortiment markant. I dag opererer virkomheden Maxi Cosi over hele verden og er en af de førende producenter inden for klapvogne, bilsæder og bæreseler til babyer.

 

En autostol fra Maxi Cosi

Maxi Cosis autostole lever altid op til de nyeste standarder, som byder på tryghed og sikkerhed for forældre og barn. Dette tydeliggøres ved at Maxi Cosi lever op til alle standarder og sikkerhedskrav der stilles til en autostol, derved er sikkerheden det vigtigtste hos Maxi Cosi. Vær venligst opmærsom på, at vælge den passende autostol ud fra barnets vægtklasse, da Maxi Cosi autostolene er udviklet til at passe specifik til barnets vægt og alder. Alle modeller fåes i forskellige farver og designs.

En barnevogn fra Maxi Cosi

En Maxi Cosi barnevogn er under alle omstændigheder sikker og komfortabel. Deres brede sortiment af barnevogne gør det muligt for alle familier at finde en barnevogn der dækker deres behov og passer netop til deres livstil. Barnevogne fra Maxi Cosi er produceret med særligt henblik på at opnå den højeste kvalitet samt dit barns komfort.

 

En bæresele fra Maxi Cosi

En bæresele fra Maxi Cosi er med til at styrke forholdet mellem forældre og barn. Bæreselerne er fremstillet er meget slidstærkt samt stabilt materiale, og byder dermed på den bedste sikkerhed og komfort til dit barn. Modellerne fåes i mange forskellige designs og farver.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: MAXI COSI Skråstol Kori Essential Blue
5
283 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 254
 
4 stjerner
| 24
 
3 stjerner
| 3
 
2 stjerner
| 1
 
1 stjerne
| 1
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers