MAXI COSI Oria barnevognstilbehør Essential Black

Vejl. pris¹
1.500 kr
Pris
1.499 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A344112

EAN: 3220660340644

MAXI COSI Oria barnevognstilbehør Essential Black
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Fra fødslen til ca. 6 måneder ( 0 til 9 kg)

Oria-båren er stor, rummelig og udstyret med en behagelig madras, og den er den ideelle barneseng, når du er ude at rejse: Forældrene kan gøre alle deres ærinder, mens deres baby sover behageligt, fordi barnevognen hurtigt og nemt kan fastgøres til barnevognen med blot to klik.

Uanset om det er solrigt eller regnfuldt - heldigvis er det ligegyldigt, for benovertrækket og det store solsejl beskytter barnet mod vind og vejr.
Intet står i vejen for spændende udflugter.

MAXI-COSI Oria-vuggestuen er kompatibel med MAXI-COSI barnevogne/buggies Adorra , Lila, Nova og Stella.

Produktdetaljer:
 • Rummelig og ekstra komfortabel madras til en afslappende søvn.
 • Let at bære takket være den lave vægt
 • Stor baldakin beskytter mod al slags vejr
 • Kan foldes sammen på få sekunder for hurtig og nem opbevaring
Tekniske detaljer:
 • Mål når den er foldet ud (længde x bredde x højde): 84 x 42 x 58 cm
 • Indvendige mål (længde x bredde x højde): 79 x 30 x 17 cm
 • Mål sammenfoldet (længde x bredde x højde): 84 x 42 x 17 cm
 • Vægt: 4,0 kg
Inkluderet i leveringen:
 • Fastgørelse af barnevogn (inkl. solsejl)
 • Vinddæksel
 • Regnslag
 • Myggenet
 • Madras
Hvad er nyt?
Denne artikel er en ny version, fordi den har fået en stof- og brandopdatering.

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Kundeservice både før og efter købet!

Giver artikelteksten ikke svar på alle dine spørgsmål, vil vi gerne prøve på at få fat i de ønskede informationer. Kontakt os med dine spørgsmål.

Mærke

Maxi Cosi

Sikkerhed med Maxi Cosi autostole

Maxi Cosi har igennem mange år lagt vægt på barnets sikkerhed. Det er blandt andet derfor virksomheden er kendt for at udvikle og producere komfortable og sikre autotole, som ikke kun lever op til alle sikkerhedskrav, men også overgår alle forventninger. Maxi Cosi har et bredt sortiment af autostole der er egnet til grupperne 0-3 og dermed tilbyder de produkter til forskellige aldre og vægtklasser. Babyautostolene Maxi Cosi Pebble eller Maxi Cosi Cabriofix egner sig perfekt til børn der vejer 0-13 kg. Er barnet derimod for stor til babyautostolen, kan modellerne Maxi Cosi Axiss eller Maxi Cosi Rodi anvendes op til en vægt på 36 kg.

Maxi Cosi – dette mærke går ind for kvalitet!

Mærket Maxi Cosi er oprindeligt fra Holland, men blev opkøbt af det canadiske firma Dorel Inc. i 1994 og har siden da kun udvidet sit sortiment markant. I dag opererer virkomheden Maxi Cosi over hele verden og er en af de førende producenter inden for klapvogne, bilsæder og bæreseler til babyer.

 

En autostol fra Maxi Cosi

Maxi Cosis autostole lever altid op til de nyeste standarder, som byder på tryghed og sikkerhed for forældre og barn. Dette tydeliggøres ved at Maxi Cosi lever op til alle standarder og sikkerhedskrav der stilles til en autostol, derved er sikkerheden det vigtigtste hos Maxi Cosi. Vær venligst opmærsom på, at vælge den passende autostol ud fra barnets vægtklasse, da Maxi Cosi autostolene er udviklet til at passe specifik til barnets vægt og alder. Alle modeller fåes i forskellige farver og designs.

En barnevogn fra Maxi Cosi

En Maxi Cosi barnevogn er under alle omstændigheder sikker og komfortabel. Deres brede sortiment af barnevogne gør det muligt for alle familier at finde en barnevogn der dækker deres behov og passer netop til deres livstil. Barnevogne fra Maxi Cosi er produceret med særligt henblik på at opnå den højeste kvalitet samt dit barns komfort.

 

En bæresele fra Maxi Cosi

En bæresele fra Maxi Cosi er med til at styrke forholdet mellem forældre og barn. Bæreselerne er fremstillet er meget slidstærkt samt stabilt materiale, og byder dermed på den bedste sikkerhed og komfort til dit barn. Modellerne fåes i mange forskellige designs og farver.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: MAXI COSI Oria barnevognstilbehør Essential Black
5
21 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 18
 
4 stjerner
| 2
 
3 stjerner
| 1
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

MAXI COSI Oria barnevognstilbehør Essential Black
MAXI COSI Oria barnevognstilbehør Essential Black
Vejl. pris¹ 1.500 kr
1.499 kr