MAXI COSI Lift Laika Soft Essential Black

MAXI COSI Lift Laika Soft Essential Black


Variant:
 • MAXI COSI Lift Laika Soft Essential Black
 • MAXI COSI Lift Laika Soft Essential Graphite
 • MAXI COSI Lift Laika Soft Sparkling Grey

Pris
832 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A288110

EAN: 3220660318636

MAXI COSI Lift Laika Soft Essential Black
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Den bløde bæreseng Laika fra MAXI COSI giver din baby og dig sikkerheden ved at være godt udstyret til byen. Det er den mest behagelige barnevogntilbehør til lille plads / opbevaring og ledsager dig fra fødslen til ca. 6 måneders alder.

Hvorfor er den bløde bæreseng Laika ideel til dig?
Du leder efter en superkompakt løsning, der ikke går på kompromis med din babys komfort. Du vil føle dig fleksibel og smidig, mens din baby er sammenklemt og beskyttet i bilsædet.

Du bor lige i byen og bruger offentlig transport hver dag, ofte klatring af trapper eller gå på smalle fortove.

Du kan godt lide tanken om, at dit barn vokser op i en spændende by, men du vil ikke gå på kompromis med komforten, især ikke når du er baby. Du er fan af intelligent udstyr, der tager minimal plads i din hverdag uden at ofre komfort.

I den bløde bæreseng Laika kan din baby tage en lur på en beskyttet måde. Men det er også superpraktisk for jer som forældre: Den kan fastgøres til Laika barnevognen med et blitz og kan også let transporteres gennem byen.

produktdetaljer:
 • Monteret og fjernet fra klapvognen på få sekunder
 • Praktiske bærehåndtag
 • Letvægt
 • Sammenklappelig
 • Hurtig og let at opbevare
 • Let at rengøre takket være en aftagelig madras
 • Stor og rummelig
 • Solhimmel beskytter mod alt vejr
 • Specielt behageligt og polstret madras
 • Beskyttende vindafdækning
Tekniske detaljer:
 • Mål med hætte (bredde x længde x højde): 32 x 78 x 47 cm
 • Mål uden hætte (bredde x længde x højde): 31 x 76 x 20 cm
 • Vægt med hætte: 1,45 kg
 • Vægt uden hætte: 1,10 kg

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Mærke

Maxi Cosi

Sikkerhed med Maxi Cosi autostole

Maxi Cosi har igennem mange år lagt vægt på barnets sikkerhed. Det er blandt andet derfor virksomheden er kendt for at udvikle og producere komfortable og sikre autotole, som ikke kun lever op til alle sikkerhedskrav, men også overgår alle forventninger. Maxi Cosi har et bredt sortiment af autostole der er egnet til grupperne 0-3 og dermed tilbyder de produkter til forskellige aldre og vægtklasser. Babyautostolene Maxi Cosi Pebble eller Maxi Cosi Cabriofix egner sig perfekt til børn der vejer 0-13 kg. Er barnet derimod for stor til babyautostolen, kan modellerne Maxi Cosi Axiss eller Maxi Cosi Rodi anvendes op til en vægt på 36 kg.

Maxi Cosi – dette mærke går ind for kvalitet!

Mærket Maxi Cosi er oprindeligt fra Holland, men blev opkøbt af det canadiske firma Dorel Inc. i 1994 og har siden da kun udvidet sit sortiment markant. I dag opererer virkomheden Maxi Cosi over hele verden og er en af de førende producenter inden for klapvogne, bilsæder og bæreseler til babyer.

 

En autostol fra Maxi Cosi

Maxi Cosis autostole lever altid op til de nyeste standarder, som byder på tryghed og sikkerhed for forældre og barn. Dette tydeliggøres ved at Maxi Cosi lever op til alle standarder og sikkerhedskrav der stilles til en autostol, derved er sikkerheden det vigtigtste hos Maxi Cosi. Vær venligst opmærsom på, at vælge den passende autostol ud fra barnets vægtklasse, da Maxi Cosi autostolene er udviklet til at passe specifik til barnets vægt og alder. Alle modeller fåes i forskellige farver og designs.

En barnevogn fra Maxi Cosi

En Maxi Cosi barnevogn er under alle omstændigheder sikker og komfortabel. Deres brede sortiment af barnevogne gør det muligt for alle familier at finde en barnevogn der dækker deres behov og passer netop til deres livstil. Barnevogne fra Maxi Cosi er produceret med særligt henblik på at opnå den højeste kvalitet samt dit barns komfort.

 

En bæresele fra Maxi Cosi

En bæresele fra Maxi Cosi er med til at styrke forholdet mellem forældre og barn. Bæreselerne er fremstillet er meget slidstærkt samt stabilt materiale, og byder dermed på den bedste sikkerhed og komfort til dit barn. Modellerne fåes i mange forskellige designs og farver.

Vores Topsellers

MAXI COSI Lift Laika Soft Essential Black
832 kr