STORKE RABATTER!
STORKE RABATTER!
Spar nu:
op til 700 kr
00
tim
00
min
00
sek.
Kun idag!

Erstatningsforslag til udsolgte artikler

MAXI COSI Klapvogn tilbehør Oria Essential Graphite
p.t. udsolgt

MAXI COSI Klapvogn tilbehør Oria Essential Graphite


Variant:
 • MAXI COSI Klapvogn tilbehør Oria Essential Graphite
  p.t. udsolgt
 • Maxi Cosi, Babylift Oria, Nomad brown
 • MAXI COSI Barnevognskasse Oria Digital Flower
 • Maxi Cosi, Babylift Oria Essential Black
 • MAXI COSI klapvogn tilbeh ›r Oria Essential Grey

Vejl. pris¹
1.595 kr
Pris
1.570 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A283565

EAN: 3220660317455

MAXI COSI Klapvogn tilbehør Oria Essential Graphite
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Fra fødslen til ca. 6 måneder (0 til 9 kg)

Stor, rummelig og udstyret med en behagelig madras, Oria-barnevogntilbehøret er den ideelle krybbe til børn på farten: forældre kan gøre alt, hvad deres ærinder er, mens deres baby fortsætter med at sove komfortabelt, for med kun to klik kan fastgørelsen hurtigt og nemt fastgøres til vognen.

Uanset om det er sol eller regn - heldigvis betyder det ikke noget, fordi benafdækningen og den store solskærm beskytter babyen mod vind og vejr. - Intet står i vejen for spændende udflugter.

Oria klapvognen MAXI-COSI tilbehør er kompatibel med Nova, Stella og Dana MAXI-COSI klapvogne / buggies.

Komfortabel på farten
Rummelig og særlig behagelig madras til afslappende søvn.

Letvægt - Let at have med tak til sin lette vægt.

Optimal beskyttelse
Stor hætte beskytter mod alle vejrforhold.

Foldet i sekunder
Sammenklappelig i sekunder, så det kan opbevares hurtigt og nemt.

Tekniske detaljer
 • Dimensioner ved åbning (længde / bredde / højde): 84 x 42 x 58 cm
 • Indvendige mål (længde / bredde / højde): 79 x 30 x 17 cm
 • Mål foldet (længde / bredde / højde): 84 x 42 x 17 cm
 • vægt: 4,0 kg
Inkluderet i leveringen er Oria barnevognsophæng inklusive solsejlads, vindafdækning, regndæk, myggenet og madras.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Mærke

Maxi Cosi

Sikkerhed med Maxi Cosi autostole

Maxi Cosi har igennem mange år lagt vægt på barnets sikkerhed. Det er blandt andet derfor virksomheden er kendt for at udvikle og producere komfortable og sikre autotole, som ikke kun lever op til alle sikkerhedskrav, men også overgår alle forventninger. Maxi Cosi har et bredt sortiment af autostole der er egnet til grupperne 0-3 og dermed tilbyder de produkter til forskellige aldre og vægtklasser. Babyautostolene Maxi Cosi Pebble eller Maxi Cosi Cabriofix egner sig perfekt til børn der vejer 0-13 kg. Er barnet derimod for stor til babyautostolen, kan modellerne Maxi Cosi Axiss eller Maxi Cosi Rodi anvendes op til en vægt på 36 kg.

Maxi Cosi – dette mærke går ind for kvalitet!

Mærket Maxi Cosi er oprindeligt fra Holland, men blev opkøbt af det canadiske firma Dorel Inc. i 1994 og har siden da kun udvidet sit sortiment markant. I dag opererer virkomheden Maxi Cosi over hele verden og er en af de førende producenter inden for klapvogne, bilsæder og bæreseler til babyer.

 

En autostol fra Maxi Cosi

Maxi Cosis autostole lever altid op til de nyeste standarder, som byder på tryghed og sikkerhed for forældre og barn. Dette tydeliggøres ved at Maxi Cosi lever op til alle standarder og sikkerhedskrav der stilles til en autostol, derved er sikkerheden det vigtigtste hos Maxi Cosi. Vær venligst opmærsom på, at vælge den passende autostol ud fra barnets vægtklasse, da Maxi Cosi autostolene er udviklet til at passe specifik til barnets vægt og alder. Alle modeller fåes i forskellige farver og designs.

En barnevogn fra Maxi Cosi

En Maxi Cosi barnevogn er under alle omstændigheder sikker og komfortabel. Deres brede sortiment af barnevogne gør det muligt for alle familier at finde en barnevogn der dækker deres behov og passer netop til deres livstil. Barnevogne fra Maxi Cosi er produceret med særligt henblik på at opnå den højeste kvalitet samt dit barns komfort.

 

En bæresele fra Maxi Cosi

En bæresele fra Maxi Cosi er med til at styrke forholdet mellem forældre og barn. Bæreselerne er fremstillet er meget slidstærkt samt stabilt materiale, og byder dermed på den bedste sikkerhed og komfort til dit barn. Modellerne fåes i mange forskellige designs og farver.

Vores Topseller