MAXI COSI Klapvogn Mara Brave Grey
Variant:
 • MAXI COSI Klapvogn Mara Brave Grey
 • MAXI COSI Klapvogn Mara Brave Graphite

Vejl. pris¹
1.499 kr
Pris
1.162 kr
Fri fragt
Du sparer
337 kr-22%
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-6 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A283598

EAN: 3220660322022

MAXI COSI Klapvogn Mara Brave Grey
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Fra fødslen til ca. 4 år, 0 til 22 kg

Dit liv som forælder er mildest talt optaget. Fra familiebesøg med tog, til dit første besøg i swimmingpoolen i bil, til et hurtigt cafémøde med venner. Med den ultrakompakte Maxi-Cosi Mara bliver alt lidt lettere. Så du kan få mere ud af hver dag.

Buggy
Den ultrakompakte Design Mara sætter nye standarder for kompakthed. Så du kan tage din baby og buggy med, hvor end du ønsker at gå.

Vores Mara Maxi-Cosi buggy tilpasser sig perfekt til enhver bymæssig livsstil takket være dens lette designvægt, nem manøvrerbarhed og foldbarhed med én hånd. Løft Mara ubesværet op og ned ad trapper, manøvreres gennem de pulserende gader med kun en hånd, eller bær den med dig uden at føle, at du har været i gymnastiksalen.

Komfort
Dit barns komfort Maxi-Cosi er vores højeste prioritet. Derfor har vi som producent designet en klapvogn, der tilbyder den højeste grad af komfort. Har din lille brug for en pause, når du er ude og omkring? Vores Mara buggy sikrer en behagelig rejse med sine tre komfortable ryglænspositioner. Din lille kan læne sig tilbage eller ligge fladt og drømme, mens du suger det hele op.

Få mere ud af hver dag
Maxi-Cosi Mara er den perfekte buggy til rejser . Fra toget til bilen og hjem, ledsager Maxi-Cosi buggy dig på hver rejse. Den ultrakompakte, lette design og manøvrerbarhed med én hånd giver dig mulighed for at få mere ud af hver dag.

Ultra kompakt
Maxi-Cosi buggy tager kompaktitet til den næste niveau og kan foldes med kun en hånd.

Manøvrerbarhed med den ene hånd
Manøvrer blot med den ene hånd og slip den anden for at holde dit barns hånd.

Letvægt
Ved 6,7 kg bærer du Mara ubesværet op og ned ad trappen.

produktdetaljer:
 • Ekstremt kompakt foldbarhed
 • Hurtig foldning med én hånd
 • Letvægt til let at bære
 • Manøvrering med kun en hånd
 • Kompakt foldning for nem opbevaring
 • Komfortabelt sæde med ekstra polstring
 • Flere læbepositioner
 • Fladt liggende position inkluderet, til nyfødte
 • Stor hætte med visningsvindue
 • Justerbar benstøtte
 • 5-punkts sikkerhedssele for mere komfort og sikkerhed
 • Inkluderer shopping kurv for at få alt hvad du har brug for
Tekniske detaljer:
 • Kan lastes op til 22 kg
 • Vægt: 6,8 kg
 • Mål (bredde x længde x højde): 49,5 x 82,5 x 102,5 cm
 • Hjulmål: 15,5 cm foran 16,5 cm bag
 • Mål foldet (bredde x længde x højde): 29 x 70 x 22,5 cm

Tilbehør

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Mærke

Maxi Cosi

Sikkerhed med Maxi Cosi autostole

Maxi Cosi har igennem mange år lagt vægt på barnets sikkerhed. Det er blandt andet derfor virksomheden er kendt for at udvikle og producere komfortable og sikre autotole, som ikke kun lever op til alle sikkerhedskrav, men også overgår alle forventninger. Maxi Cosi har et bredt sortiment af autostole der er egnet til grupperne 0-3 og dermed tilbyder de produkter til forskellige aldre og vægtklasser. Babyautostolene Maxi Cosi Pebble eller Maxi Cosi Cabriofix egner sig perfekt til børn der vejer 0-13 kg. Er barnet derimod for stor til babyautostolen, kan modellerne Maxi Cosi Axiss eller Maxi Cosi Rodi anvendes op til en vægt på 36 kg.

Maxi Cosi – dette mærke går ind for kvalitet!

Mærket Maxi Cosi er oprindeligt fra Holland, men blev opkøbt af det canadiske firma Dorel Inc. i 1994 og har siden da kun udvidet sit sortiment markant. I dag opererer virkomheden Maxi Cosi over hele verden og er en af de førende producenter inden for klapvogne, bilsæder og bæreseler til babyer.

 

En autostol fra Maxi Cosi

Maxi Cosis autostole lever altid op til de nyeste standarder, som byder på tryghed og sikkerhed for forældre og barn. Dette tydeliggøres ved at Maxi Cosi lever op til alle standarder og sikkerhedskrav der stilles til en autostol, derved er sikkerheden det vigtigtste hos Maxi Cosi. Vær venligst opmærsom på, at vælge den passende autostol ud fra barnets vægtklasse, da Maxi Cosi autostolene er udviklet til at passe specifik til barnets vægt og alder. Alle modeller fåes i forskellige farver og designs.

En barnevogn fra Maxi Cosi

En Maxi Cosi barnevogn er under alle omstændigheder sikker og komfortabel. Deres brede sortiment af barnevogne gør det muligt for alle familier at finde en barnevogn der dækker deres behov og passer netop til deres livstil. Barnevogne fra Maxi Cosi er produceret med særligt henblik på at opnå den højeste kvalitet samt dit barns komfort.

 

En bæresele fra Maxi Cosi

En bæresele fra Maxi Cosi er med til at styrke forholdet mellem forældre og barn. Bæreselerne er fremstillet er meget slidstærkt samt stabilt materiale, og byder dermed på den bedste sikkerhed og komfort til dit barn. Modellerne fåes i mange forskellige designs og farver.

Vores Topsellers

MAXI COSI Klapvogn Mara Brave Grey
Vejl. pris¹ 1.499 kr
1.162 kr