MAXI COSI Cot Swift Beyond Grey
Variant:
 • MAXI COSI Cot Swift Beyond Graphite
 • MAXI COSI Cot Swift Beyond Grey

Vejl. pris¹
1.759 kr
Pris
1.746 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms
ca. 3-6 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A302529

EAN: 3220660330935

MAXI COSI Cot Swift Beyond Grey
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Fra fødslen til ca. 3 år (0 til 15 kg)

Vi præsenterer: MAXI COSI Swift. En stilfuld 3-i-1 multianvendelig rejseseng, der kan bruges som en liggeseng til nyfødte, en barneseng og en robust kravlegård. Og med sine kun 7 kg er den den letteste af sin slags. Swift kan foldes ud og sættes op på få sekunder, derhjemme eller på farten.

3-i-1 rejseseng til daglig brug
MAXI COSI Swift er designet til at gøre familiens hverdag hurtigere og nemmere, og derfor er rejsesengen en livredder for forældre, der altid er på farten.

MAXI COSI Swift vokser med dit barn fra fødslen til 3,5 år. Så i stedet for at købe tre separate bærbare produkter (en tremmeseng, en barneseng og en kravlegård), tilbyder Swift alle tre produkter i ét stilfuldt produkt.

3-i-1-rejseseng har en unik 2-trins madras, der kan konverteres perfekt til en mindre, hyggelig madras, der er ideel til nyfødte. Efterhånden som barnet vokser, kan du lynlåse madrassen op til en større madras og få et superbehageligt område til leg eller endda en velfortjent lur.

Du bør også helt sikkert prøve MAXI COSI Swift travel crib madrasbetræk, som er designet specielt til Swift travel crib madras til nyfødte og småbørn.

Komfort
Som producent har MAXI COSI designet en rejseseng, der tilbyder den ultimative komfort i hverdagen. Med sine kun 7 kg er MAXI COSI rejseseng så let, at den næsten svæver. Og da MAXI COSI Swift kan foldes sammen på et øjeblik, finder du sandsynligvis ikke en rejseseng, som du kan sætte op, folde sammen og sætte op igen hurtigere.

Pak den lette rejseseng i den praktiske taske, og tag den med på dagsture for at besøge venner og familie eller på en weekendtur.

Spil. Søvn. Og det hele igen.
Den daglige rutine er afgørende for familielivet. Legetid, sengetid. Og tilbage til udgangspunktet. Alt på MAXI COSI Swift er designet med henblik på hastighed og brugervenlighed. Den problemfri foldning i ét trin er så hurtig og nem, at du kan gøre det med én hånd. Der er ingen skjulte låse, der kan være i vejen; en hurtig bevægelse, og du kan bare komme videre med din travle dag.

Produktdetaljer:
 • 3-i-1: ekstra seng, barneseng, kravlegård.
 • Særligt komfortabel, tyk madras, der kan opdeles i to dele
 • 2 niveauer til nyfødte og småbørn
 • Ultralet, men stabil ramme
 • Stilfuldt, modern look og stoffer af høj kvalitet, herunder mesh hele vejen rundt
 • Foldes og foldes ud på 1 sekund
 • Kan transporteres kompakt sammenfoldet i den medfølgende rejsetaske
 • Velegnet fra fødslen til 3 år
Tekniske data:
 • Produktets dimensioner (længde x bredde x højde): 106 x 86 x 76 cm
 • Liggeflade (længde x bredde x højde): 97 x 78 x 3 cm
 • Sammenfoldet liggeflade (længde x bredde x højde): 78 x 48 x 3 cm
 • Mål transporttaske (længde x bredde x højde): 78 x 26 x 26 x 26 cm
 • Vægt: 7,5 kg
 • Kan belastes med op til max. 15 kg

Sponsoreret

product_detail_ad

Tilbehør

Pris
203 kr

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Maxi Cosi

Sikkerhed med Maxi Cosi autostole

Maxi Cosi har igennem mange år lagt vægt på barnets sikkerhed. Det er blandt andet derfor virksomheden er kendt for at udvikle og producere komfortable og sikre autotole, som ikke kun lever op til alle sikkerhedskrav, men også overgår alle forventninger. Maxi Cosi har et bredt sortiment af autostole der er egnet til grupperne 0-3 og dermed tilbyder de produkter til forskellige aldre og vægtklasser. Babyautostolene Maxi Cosi Pebble eller Maxi Cosi Cabriofix egner sig perfekt til børn der vejer 0-13 kg. Er barnet derimod for stor til babyautostolen, kan modellerne Maxi Cosi Axiss eller Maxi Cosi Rodi anvendes op til en vægt på 36 kg.

Maxi Cosi – dette mærke går ind for kvalitet!

Mærket Maxi Cosi er oprindeligt fra Holland, men blev opkøbt af det canadiske firma Dorel Inc. i 1994 og har siden da kun udvidet sit sortiment markant. I dag opererer virkomheden Maxi Cosi over hele verden og er en af de førende producenter inden for klapvogne, bilsæder og bæreseler til babyer.

 

En autostol fra Maxi Cosi

Maxi Cosis autostole lever altid op til de nyeste standarder, som byder på tryghed og sikkerhed for forældre og barn. Dette tydeliggøres ved at Maxi Cosi lever op til alle standarder og sikkerhedskrav der stilles til en autostol, derved er sikkerheden det vigtigtste hos Maxi Cosi. Vær venligst opmærsom på, at vælge den passende autostol ud fra barnets vægtklasse, da Maxi Cosi autostolene er udviklet til at passe specifik til barnets vægt og alder. Alle modeller fåes i forskellige farver og designs.

En barnevogn fra Maxi Cosi

En Maxi Cosi barnevogn er under alle omstændigheder sikker og komfortabel. Deres brede sortiment af barnevogne gør det muligt for alle familier at finde en barnevogn der dækker deres behov og passer netop til deres livstil. Barnevogne fra Maxi Cosi er produceret med særligt henblik på at opnå den højeste kvalitet samt dit barns komfort.

 

En bæresele fra Maxi Cosi

En bæresele fra Maxi Cosi er med til at styrke forholdet mellem forældre og barn. Bæreselerne er fremstillet er meget slidstærkt samt stabilt materiale, og byder dermed på den bedste sikkerhed og komfort til dit barn. Modellerne fåes i mange forskellige designs og farver.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: MAXI COSI Cot Swift Beyond Grey
4.5
33 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 27
 
4 stjerner
| 4
 
3 stjerner
| 1
 
2 stjerner
| 1
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

MAXI COSI Cot Swift Beyond Grey
MAXI COSI Cot Swift Beyond Grey
Vejl. pris¹ 1.759 kr
1.746 kr