MAXI COSI Børnesæde Titan+ Authentic Graphite
-27%
Variant:
 • MAXI COSI Børnesæde Titan+ Authentic Graphite
 • MAXI COSI Autostol Titan Plus Authentic Sort

Vejl. pris¹
2.600 kr
Pris
1.901 kr
Fri fragt
Du sparer
699 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A288097

EAN: 8712930164340

MAXI COSI Børnesæde Titan+ Authentic Graphite
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
9 kg til 36 kg (fra ca. 9 måneder til 12 år)

Søgningen efter det rigtige børneudstyr kan være overvældende. Bare det at købe et bilsæde gør livet meget lettere for forældrene. Det tværgående barnestol Maxi-Cosi Titan Plus tilbyder forældre den ideelle kombination af holdbarhed, komfort og sikkerhed.
MAXI-COSI Titan Plus kan bruges fra 9 måneder til en alder af 12 år. Sædet giver ekstra komfort takket være den koselige Inlay, blødt polstret sædeenhed og nakkestøtte og den eksklusive MAXI-COSI ClimaFlow-teknologi, der altid sikrer den rigtige temperatur. Bæltekroge gør det nemt for barnet at sidde i sædet, da de holder bæltesystemet åbent, mens barnet sidder.

Gruppebredt sæde
Sædet vokser med barnet fra 9 måneder til 12 år

Blødt polstring og koseligt indlæg
Ekstra polstring giver komfort i enhver barndomsfase.

ClimaFlow-teknologi
ClimaFlow sikrer en behagelig temperatur til enhver tid.

Sikker installation i bilen med ISOFIX og Top Tether
Fast forankring takket være ISOFIX installation, selv når barnet ikke sidder i sædet.

produktdetaljer:
 • ISOFIX-installation med Top Tether
 • Nem justering af nakkestøtte og bæltesystem (samtidigt justerbar)
 • Fjernbar og vaskbart låg (op til 30 grader)
 • Ekstra polstret sædeenhed
 • Integreret komfort- Inlay
 • MAXI-COSI ClimaFlow temperaturregulering
 • 3-punkts sikkerhedssele
 • Integreret bægerholder
Tekniske detaljer:
 • Mål (længde x bredde x højde): 50,5 x 44,5 x 63 cm
 • Vægt: 11 kg
 • Bæltesystem kan bruges op til ca. 4 år (18 kg)
 • Brug af køretøjets bælte fra 18 kg

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Vores sikkerhedsgaranti - fordi sikkerheden kommer først!

I tilfælde af at autostolen er indvolveret i en trafikulykke, kan selv små skader have indflydelse på autostolens sikkerhed. Derfor sørger vi for gratis erstatning i tilfælde af et dokumenteret uheld!

Læs mere her.

Mærke

Maxi Cosi

Sikkerhed med Maxi Cosi autostole

Maxi Cosi har igennem mange år lagt vægt på barnets sikkerhed. Det er blandt andet derfor virksomheden er kendt for at udvikle og producere komfortable og sikre autotole, som ikke kun lever op til alle sikkerhedskrav, men også overgår alle forventninger. Maxi Cosi har et bredt sortiment af autostole der er egnet til grupperne 0-3 og dermed tilbyder de produkter til forskellige aldre og vægtklasser. Babyautostolene Maxi Cosi Pebble eller Maxi Cosi Cabriofix egner sig perfekt til børn der vejer 0-13 kg. Er barnet derimod for stor til babyautostolen, kan modellerne Maxi Cosi Axiss eller Maxi Cosi Rodi anvendes op til en vægt på 36 kg.

Maxi Cosi – dette mærke går ind for kvalitet!

Mærket Maxi Cosi er oprindeligt fra Holland, men blev opkøbt af det canadiske firma Dorel Inc. i 1994 og har siden da kun udvidet sit sortiment markant. I dag opererer virkomheden Maxi Cosi over hele verden og er en af de førende producenter inden for klapvogne, bilsæder og bæreseler til babyer.

 

En autostol fra Maxi Cosi

Maxi Cosis autostole lever altid op til de nyeste standarder, som byder på tryghed og sikkerhed for forældre og barn. Dette tydeliggøres ved at Maxi Cosi lever op til alle standarder og sikkerhedskrav der stilles til en autostol, derved er sikkerheden det vigtigtste hos Maxi Cosi. Vær venligst opmærsom på, at vælge den passende autostol ud fra barnets vægtklasse, da Maxi Cosi autostolene er udviklet til at passe specifik til barnets vægt og alder. Alle modeller fåes i forskellige farver og designs.

En barnevogn fra Maxi Cosi

En Maxi Cosi barnevogn er under alle omstændigheder sikker og komfortabel. Deres brede sortiment af barnevogne gør det muligt for alle familier at finde en barnevogn der dækker deres behov og passer netop til deres livstil. Barnevogne fra Maxi Cosi er produceret med særligt henblik på at opnå den højeste kvalitet samt dit barns komfort.

 

En bæresele fra Maxi Cosi

En bæresele fra Maxi Cosi er med til at styrke forholdet mellem forældre og barn. Bæreselerne er fremstillet er meget slidstærkt samt stabilt materiale, og byder dermed på den bedste sikkerhed og komfort til dit barn. Modellerne fåes i mange forskellige designs og farver.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: MAXI COSI Børnesæde Titan+ Authentic Graphite
4.5
382 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 277
 
4 stjerner
| 84
 
3 stjerner
| 12
 
2 stjerner
| 3
 
1 stjerne
| 6
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

MAXI COSI Børnesæde Titan+ Authentic Graphite
MAXI COSI Børnesæde Titan+ Authentic Graphite
Vejl. pris¹ 2.600 kr
1.901 kr