Erstatningsforslag til udsolgte produkter

MAXI COSI Børnesæde Stone i-Size Authentic Grafit
p.t. udsolgt
Variant:
 • MAXI COSI Børnesæde Stone i-Size Authentic Grafit
  p.t. udsolgt
 • MAXI COSI Børnesæde Stone i-Size Authentic Grå
 • MAXI COSI Børnesæde Stone i-Size Authentic Black

Pris
4.279 kr
Fri fragt
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A299704

EAN: 3220660328413

MAXI COSI Børnesæde Stone i-Size Authentic Grafit
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Fra fødslen til ca. 4 år (op til 18 kg)Vil du altid have den bedste løsning? Her er den. MAXI COSI Stone kombinerer alle vores bedste teknologier!
Den har en komfortabel drejefunktion og kan drejes mod dig, så du nemt kan sætte dit barn i den. Stone kan dreje 360 grader: fremad, bagud og i alle positioner derimellem - uanset liggeposition!

Ud over den praktiske 360 graders rotation og de tilbagelænbare positioner er MAXI COSI Stone udstyret med vores unikke Easy-in-sele-system fra MAXI COSI . Med dette selesystem er det virkelig nemt at spænde dit barn fast - hver gang du skal ud at køre en tur. Dette gælder også for den allerførste udflugt, for du kan bruge den drejelige Stone med sine liggepositioner fra fødslen (med den bløde indsats til nyfødte) og op til 4 år.

Installation
Stone er en af vores letteste autostole at installere, fordi ISOFIX -forankringerne og støttebenet giver den enkleste og hurtigste måde at installere en autostol på. Det praktiske støtteben giver også stabilitet, når bæresækkenet er tomt. MAXI COSI Stone har også hørbare og synlige indikatorer til bekræftelse af korrekt installation. Dette minimerer risikoen for forkert installation.
Det eneste, du skal gøre, er at sætte dit barn ind og spænde sikkerhedsselen korrekt. Og du er klar til at gå: komfortabelt og ubesværet!

Sikkerhed
Over 50 millioner babyer er blevet transporteret hjem fra hospitalet efter fødslen med hjælp fra MAXI COSI . Som en førende specialiseret udbyder af mobilitet med børn er dine børns sikkerhed vores højeste prioritet. Vores intuitive og innovative barnestole beskytter dit barn og ledsager jer som familie på vejen mod en lykkelig fremtid. Resultaterne af de eksterne kollisionstest for dynamisk sikkerhed og brugervenlighed giver en meget klar anbefaling af barnestolen MAXI COSI . Vores MAXI COSI Stone opfylder den nyeste og strengeste sikkerhedsstandard i-Size , og du kan bruge sædet i bagudvendt position op til 4 år. Med sin 5-punkts sikkerhedssele og vores G-CELL sidekollisionsteknologi er denne autostol udstyret med vores nyeste sikkerhedsteknologi til beskyttelse mod stød fra fødslen. Det gør Stone ikke kun til en af vores mest komfortable barnestole, men også til en af vores sikreste 360 graders drejelige barnestole.

Jævn 360-graders rotation til ubesværet rejse.
Hver rejse med din lille pige begynder ubesværet for dig og dit barn, når du bruger MAXI COSI Stone .
Den 360-graders drejebøjning gør det nemt at spænde din lille dreng fast. Og det unikke MAXI COSI easy-in-sele-system forbliver åbent og tilgængeligt, så du nemt kan sætte din lille dreng i sædet og spænde det fast på få sekunder. Derfor er Stone en virkelig praktisk og praktisk drejelig barnestol. Den tilbagelænede stilling kan bruges i alle drejepositioner, så den lille er komfortabel fra første dag. Efterhånden som dit barn vokser, kan du nemt justere højden på 5-punktsselen og hovedstøtten for at sikre en sikker og korrekt installation.

Når dit barn sidder sikkert, sørger ClimaFlow-teknologien i Stone for den rette temperatur. Det særlige mønster og skummet på ryglænet sikrer, at dit barn ikke får det for varmt eller koldt på farten.

Dit barn kan blive syg undervejs, og snacks og drikkevarer ender heller ikke altid der,
hvor de hører hjemme. Men uanset hvad der sker, kan du blot fjerne betrækket til barnestolen fra MAXI COSI og vaske det i maskinen.

Produktdetaljer:
 • Easy-in-sele og justerbar nakkestøtte.
 • ISOFIX -installation med støtteben
 • Bagudvendt op til 4 år
 • i-Size -Sikkerhed
 • Flad sovestilling
 • Komfortabelt sæde med ekstra polstring
 • Justerbar nakkestøtte med blødt Memory -Skum
 • Komfortabel babyindsats medfølger
 • ClimaFlow: indbygget ventilation bagtil
 • 5-punkts sikkerhedssele
 • Aftageligt og vaskbart betræk (håndvask op til 30 °C)
 • Akustiske og visuelle installationsindikatorer
Tekniske detaljer:
 • Mål (længde x bredde x højde): 72 x 42 x 46 til 67 cm.
 • Sædets mål (længde x bredde): 31 x 32 cm
 • Vægt: 14,7 kg
 • Kan belastes med op til maks. 18 kg

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Vores sikkerhedsgaranti - fordi sikkerheden kommer først!

I tilfælde af at autostolen er indvolveret i en trafikulykke, kan selv små skader have indflydelse på autostolens sikkerhed. Derfor sørger vi for gratis erstatning i tilfælde af et dokumenteret uheld.

Læs mere her.

Mærke

Maxi Cosi

Sikkerhed med Maxi Cosi autostole

Maxi Cosi har igennem mange år lagt vægt på barnets sikkerhed. Det er blandt andet derfor virksomheden er kendt for at udvikle og producere komfortable og sikre autotole, som ikke kun lever op til alle sikkerhedskrav, men også overgår alle forventninger. Maxi Cosi har et bredt sortiment af autostole der er egnet til grupperne 0-3 og dermed tilbyder de produkter til forskellige aldre og vægtklasser. Babyautostolene Maxi Cosi Pebble eller Maxi Cosi Cabriofix egner sig perfekt til børn der vejer 0-13 kg. Er barnet derimod for stor til babyautostolen, kan modellerne Maxi Cosi Axiss eller Maxi Cosi Rodi anvendes op til en vægt på 36 kg.

Maxi Cosi – dette mærke går ind for kvalitet!

Mærket Maxi Cosi er oprindeligt fra Holland, men blev opkøbt af det canadiske firma Dorel Inc. i 1994 og har siden da kun udvidet sit sortiment markant. I dag opererer virkomheden Maxi Cosi over hele verden og er en af de førende producenter inden for klapvogne, bilsæder og bæreseler til babyer.

 

En autostol fra Maxi Cosi

Maxi Cosis autostole lever altid op til de nyeste standarder, som byder på tryghed og sikkerhed for forældre og barn. Dette tydeliggøres ved at Maxi Cosi lever op til alle standarder og sikkerhedskrav der stilles til en autostol, derved er sikkerheden det vigtigtste hos Maxi Cosi. Vær venligst opmærsom på, at vælge den passende autostol ud fra barnets vægtklasse, da Maxi Cosi autostolene er udviklet til at passe specifik til barnets vægt og alder. Alle modeller fåes i forskellige farver og designs.

En barnevogn fra Maxi Cosi

En Maxi Cosi barnevogn er under alle omstændigheder sikker og komfortabel. Deres brede sortiment af barnevogne gør det muligt for alle familier at finde en barnevogn der dækker deres behov og passer netop til deres livstil. Barnevogne fra Maxi Cosi er produceret med særligt henblik på at opnå den højeste kvalitet samt dit barns komfort.

 

En bæresele fra Maxi Cosi

En bæresele fra Maxi Cosi er med til at styrke forholdet mellem forældre og barn. Bæreselerne er fremstillet er meget slidstærkt samt stabilt materiale, og byder dermed på den bedste sikkerhed og komfort til dit barn. Modellerne fåes i mange forskellige designs og farver.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: MAXI COSI Børnesæde Stone i-Size Authentic Grafit
4.9
16 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 15
 
4 stjerner
| 1
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

de mest relevante bedømmelser:

Vis flere kundeanmeldelser

de bedste internationale bedømmelser:

Vis flere internationale kundebedømmelser
Inholdet hentes ...

Vores Topsellers