MAXI COSI Børnesæde Kore Pro i-Size Authentic Rød
Variant:
 • MAXI COSI Barnestol Kore Pro i-Size Authentic Grå
 • MAXI COSI Børnesæde Kore Pro i-Size Authentic Rød
 • MAXI COSI Barnestol Kore Pro i-Size Authentic Cognac
 • MAXI COSI Børnesæde Kore Pro i-Size Authentic Black

Vejl. pris¹
2.999 kr
Pris
1.950 kr
Fri fragt
Du sparer
1.049 kr-35%
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A282566

EAN: 3220660317202

MAXI COSI Børnesæde Kore Pro i-Size Authentic Rød
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Let for børn - den første barnestol med Click Assist-lys, så det er nemt at spænde sædet.

Gruppe II / III: 100 til 150 cm, ca. 4 til 12 år gammel

Autostolen Maxi-Cosi Kore Pro kombinerer den højeste i-Size sikkerhed (R129) med maksimal komfort. Den intuitive, brugervenlige bælteguide gør det muligt for børn at spænde deres sikkerhedsseler selvstændigt. Click Assist-lyset sikrer, at bæltespændet altid er inden for rækkevidde og synligt for forældre og børn, selv under dårlige lysforhold. Kore Pro er et modern er design ter sæde med betræk og detaljer af høj kvalitet.

I Maxi-Cosi Kore Pro i-Size er børn fra 100 cm til 150 cm altid sikre og komfortable på vejen, fordi barnestolen vokser med dem i højde og bredde. Kore Pro i-Size er også udstyret med det innovative Click Assist-lys, som perfekt oplyser området omkring bæltespændet, så det bliver en leg at spænde selen under alle lysforhold - selv for barnet selv. Kore Pro i-Size er godkendt i henhold til den sikreste standard for barnestole i-Size og er desuden udstyret med Side Protection System Plus (SPSPlus) for bedre beskyttelse mod sidekollisioner og giver det højeste sikkerhedsniveau på alle rejser.

Børn foretrækker at gøre alting selv. Maxi-Cosi Kore Pro i-Size giver dem denne eftertragtede uafhængighed uden at gå på kompromis med deres sikkerhed. Barnestolen er så nem at bruge, at børnene nemt kan spænde sig selv fast i den. Det innovative Click Assist-lys oplyser perfekt området mellem barnestolen og bilens bagsæde. Det gør det nemt at finde bæltespændet og spænde sikkerhedsselen, selv under dårlige lysforhold - f.eks. når man læner sig over den, i en svag garage eller om natten. Kore Pro i-Size er desuden sikker og komfortabel i alle aldre, fordi den vokser med barnet i højde og bredde.

Sædet er designet til at være åbent, så det er nemt for mindre børn at komme ind uden hjælp. Kore Pro i-Size tilbyder naturligvis også den højeste grad af beskyttelse i tilfælde af en ulykke og er godkendt i henhold til den strengeste standard for barnestole i øjeblikket i-Size . Derudover er barnestolen udstyret med Side Protection System Plus (SPS Plus) for forbedret beskyttelse mod sidekollisioner, hvilket garanterer sikkerhed på alle ture.

Belysning til nem spænding
Kore Pro i-Size opdager, når et barn sætter sig ned. Click Assist-lyset oplyser området omkring selens spænde, så det er let at sætte selen i spændet under alle lysforhold.

Vokser med dig
Kore Pro i-Size er designet til børn på mellem 100 og 150 cm og kan justeres til barnets størrelse. Både højden og bredden kan justeres via nakkestøtten og giver det voksende barn tilstrækkelig plads og komfort.

Fremragende beskyttelse mod sidekollision
Kore Pro i-Size -skallen giver ideel beskyttelse af hele barnets krop fra skødet til hovedet. Sædet er udstyret med Side Protection System Plus (SPS Plus), som består af glasfiberkofangere kombineret med energiabsorberende materiale i sidepanelerne. Det betyder, at dit barn altid er godt sikret.

i-Size Sikkerhed
Kore Pro i-Size er godkendt i henhold til den nyeste og strengeste sikkerhedsstandard i-Size og giver dit barn den højeste grad af sikkerhed.

Produktdetaljer:
 • Click Assist Light
 • Side Protection System Plus
 • Cocoon -skal for komplet sidekollisionsbeskyttelse fra hofte til hoved
 • Vokser med barnet - højde og bredde kan justeres fra siden på samme tid
 • i-Size Sikkerhed
 • Temperaturregulerende materialer af høj kvalitet
 • Modern es Design med detaljer af høj kvalitet
 • IsoFix -installation
 • Intuitiv bælteguide
Tekniske detaljer:
 • Mål (længde x bredde x højde): 42 x 41 x 61 cm
 • Vægt: ca. 6,1 kg
 • Materialesammensætning: 100 % polyester

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Vores sikkerhedsgaranti - fordi sikkerheden kommer først!

I tilfælde af at autostolen er indvolveret i en trafikulykke, kan selv små skader have indflydelse på autostolens sikkerhed. Derfor sørger vi for gratis erstatning i tilfælde af et dokumenteret uheld.

Læs mere her.

Mærke

Maxi Cosi

Sikkerhed med Maxi Cosi autostole

Maxi Cosi har igennem mange år lagt vægt på barnets sikkerhed. Det er blandt andet derfor virksomheden er kendt for at udvikle og producere komfortable og sikre autotole, som ikke kun lever op til alle sikkerhedskrav, men også overgår alle forventninger. Maxi Cosi har et bredt sortiment af autostole der er egnet til grupperne 0-3 og dermed tilbyder de produkter til forskellige aldre og vægtklasser. Babyautostolene Maxi Cosi Pebble eller Maxi Cosi Cabriofix egner sig perfekt til børn der vejer 0-13 kg. Er barnet derimod for stor til babyautostolen, kan modellerne Maxi Cosi Axiss eller Maxi Cosi Rodi anvendes op til en vægt på 36 kg.

Maxi Cosi – dette mærke går ind for kvalitet!

Mærket Maxi Cosi er oprindeligt fra Holland, men blev opkøbt af det canadiske firma Dorel Inc. i 1994 og har siden da kun udvidet sit sortiment markant. I dag opererer virkomheden Maxi Cosi over hele verden og er en af de førende producenter inden for klapvogne, bilsæder og bæreseler til babyer.

 

En autostol fra Maxi Cosi

Maxi Cosis autostole lever altid op til de nyeste standarder, som byder på tryghed og sikkerhed for forældre og barn. Dette tydeliggøres ved at Maxi Cosi lever op til alle standarder og sikkerhedskrav der stilles til en autostol, derved er sikkerheden det vigtigtste hos Maxi Cosi. Vær venligst opmærsom på, at vælge den passende autostol ud fra barnets vægtklasse, da Maxi Cosi autostolene er udviklet til at passe specifik til barnets vægt og alder. Alle modeller fåes i forskellige farver og designs.

En barnevogn fra Maxi Cosi

En Maxi Cosi barnevogn er under alle omstændigheder sikker og komfortabel. Deres brede sortiment af barnevogne gør det muligt for alle familier at finde en barnevogn der dækker deres behov og passer netop til deres livstil. Barnevogne fra Maxi Cosi er produceret med særligt henblik på at opnå den højeste kvalitet samt dit barns komfort.

 

En bæresele fra Maxi Cosi

En bæresele fra Maxi Cosi er med til at styrke forholdet mellem forældre og barn. Bæreselerne er fremstillet er meget slidstærkt samt stabilt materiale, og byder dermed på den bedste sikkerhed og komfort til dit barn. Modellerne fåes i mange forskellige designs og farver.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: MAXI COSI Børnesæde Kore Pro i-Size Authentic Rød
4.9
368 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 331
 
4 stjerner
| 31
 
3 stjerner
| 3
 
2 stjerner
| 2
 
1 stjerne
| 1
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

danske bedømmelser:

Vis flere kundeanmeldelser
Inholdet hentes ...

Vores Topsellers

MAXI COSI Børnesæde Kore Pro i-Size Authentic Rød
MAXI COSI Børnesæde Kore Pro i-Size Authentic Rød
Vejl. pris¹ 2.999 kr
1.950 kr