Donér eller spar 10% ✓
Donér eller spar 10% ✓
Kun idag:
KUPON-VALG
00
tim
00
min
00
sek.
Vælg nu
MAXI COSI Base station Tinca i-Size
944 kr
Pris
814 kr
Fri fragt
Du sparer
130 kr-14%
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A301525

EAN: 8712930168119

MAXI COSI Base station Tinca i-Size
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Fra fødslen til ca. 12 måneder (45 til 75 cm)Det er bare et klik... og så er du på vej med Tinca.
Tinca og Tinca Base er design ende for forældre, der ikke ønsker at bekymre sig for meget om autostolen, men som stadig ønsker det højeste sikkerhedsniveau for deres barn.
Bagudvendt med den nyeste i-size -sikkerhed, fra fødslen til 12 måneder, giver ekstra beskyttelse af dit barns hoved og nakke.

Tinca-basen fra Maxi-Cosi passer perfekt til Maxi-Cosi Tinca-børnevognen og tilbyder en brugervenlig Click & Go-installation.

Installation
I dag er flere og flere europæiske biler udstyret med ISOFIX -systemet, og det er din bil højst sandsynligt også. Maxi-Cosi Tinca Base kan nemt fastgøres til bilens ISOFIX forankringer. Sørg for at følge trinene i manualen for at sikre en korrekt installation i bilen.
Når Tinca Base er blevet installeret, kan den altid blive i bilen. På denne måde låses Tinca-barnevognen fast til basen med et enkelt og sikkert "klik", hver gang du stiger ind og ud af bilen.
Visuelle indikatorer på basen signalerer, at Tinca Base og Tinca spædbarnsbåren er korrekt installeret og klar til brug.

Sikkerhed
Maxi-Cosi har bragt over 50 millioner babyer hjem fra hospitalet. For at sikre fremragende sikkerhed for den næste generation testes barnestolene og basen station løbende.
Som producent anbefaler Maxi Cosi , at der anvendes en ISOFIX base. Den er så nem at installere, og risikoen for forkert installation er næsten lig nul, da basen angiver korrekt installation.
Maxi-Cosi basen til bæreseler til spædbørn giver mulighed for en Click & Go-installation for korrekt og sikker fastgørelse.

ISOFIX -Installation til Tinca i-Size
Vi laver ting, der fungerer for rigtige familier. Maxi-Cosi Tinca Base er designet til forældre for at gøre det nemt at installere bæreselen. På denne måde behøver du ikke at bekymre dig om at gøre noget forkert.
Maxi-Cosi Tinca Base er specielt designet til Tinca i-Size bæreselen og tilbyder en Click & Go-installation.
Tinca Base er desuden i overensstemmelse med den nyeste europæiske i-Size sikkerhedsstandard for barnestole og tilbyder dermed den nyeste sikkerhedspræstation.

Produktdetaljer:
  • Designet til Maxi-Cosi baby autostol Tinca
  • Baglæns kørsel fra fødslen til ca. 12 måneder
  • i-Size Sikkerhed
  • Click & Go installation
  • Visuelle og akustiske signaler for korrekt installation
  • Udtrækkelig støttefod
Tekniske detaljer:
  • Mål (længde x bredde x højde): 60 x 33 x 19,5 cm
  • Længde af støttefoden: 44 til 70 cm
  • Vægt: 5,2 kg

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Vores sikkerhedsgaranti - fordi sikkerheden kommer først!

I tilfælde af at autostolen er indvolveret i en trafikulykke, kan selv små skader have indflydelse på autostolens sikkerhed. Derfor sørger vi for gratis erstatning i tilfælde af et dokumenteret uheld.

Læs mere her.

Mærke

Maxi Cosi

Sikkerhed med Maxi Cosi autostole

Maxi Cosi har igennem mange år lagt vægt på barnets sikkerhed. Det er blandt andet derfor virksomheden er kendt for at udvikle og producere komfortable og sikre autotole, som ikke kun lever op til alle sikkerhedskrav, men også overgår alle forventninger. Maxi Cosi har et bredt sortiment af autostole der er egnet til grupperne 0-3 og dermed tilbyder de produkter til forskellige aldre og vægtklasser. Babyautostolene Maxi Cosi Pebble eller Maxi Cosi Cabriofix egner sig perfekt til børn der vejer 0-13 kg. Er barnet derimod for stor til babyautostolen, kan modellerne Maxi Cosi Axiss eller Maxi Cosi Rodi anvendes op til en vægt på 36 kg.

Maxi Cosi – dette mærke går ind for kvalitet!

Mærket Maxi Cosi er oprindeligt fra Holland, men blev opkøbt af det canadiske firma Dorel Inc. i 1994 og har siden da kun udvidet sit sortiment markant. I dag opererer virkomheden Maxi Cosi over hele verden og er en af de førende producenter inden for klapvogne, bilsæder og bæreseler til babyer.

 

En autostol fra Maxi Cosi

Maxi Cosis autostole lever altid op til de nyeste standarder, som byder på tryghed og sikkerhed for forældre og barn. Dette tydeliggøres ved at Maxi Cosi lever op til alle standarder og sikkerhedskrav der stilles til en autostol, derved er sikkerheden det vigtigtste hos Maxi Cosi. Vær venligst opmærsom på, at vælge den passende autostol ud fra barnets vægtklasse, da Maxi Cosi autostolene er udviklet til at passe specifik til barnets vægt og alder. Alle modeller fåes i forskellige farver og designs.

En barnevogn fra Maxi Cosi

En Maxi Cosi barnevogn er under alle omstændigheder sikker og komfortabel. Deres brede sortiment af barnevogne gør det muligt for alle familier at finde en barnevogn der dækker deres behov og passer netop til deres livstil. Barnevogne fra Maxi Cosi er produceret med særligt henblik på at opnå den højeste kvalitet samt dit barns komfort.

 

En bæresele fra Maxi Cosi

En bæresele fra Maxi Cosi er med til at styrke forholdet mellem forældre og barn. Bæreselerne er fremstillet er meget slidstærkt samt stabilt materiale, og byder dermed på den bedste sikkerhed og komfort til dit barn. Modellerne fåes i mange forskellige designs og farver.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: MAXI COSI Base station Tinca i-Size
4.7
51 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 39
 
4 stjerner
| 11
 
3 stjerner
| 1
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

de mest relevante bedømmelser:

Vis flere kundeanmeldelser

de bedste internationale bedømmelser:

Vis flere internationale kundebedømmelser
Inholdet hentes ...

Vores Topsellers

MAXI COSI Base station Tinca i-Size
MAXI COSI Base station Tinca i-Size
944 kr
814 kr