MAXI COSI Base Station FamilyFix
1.757 kr
Pris
1.414 kr
Fri fragt
Du sparer
343 kr-20%
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A294666

EAN: 8712930166207

MAXI COSI Base Station FamilyFix
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
40 -105 cm (fra fødsel indtil ca. 4 år)

MAXI COSI FamilyFix 2 er en bilsædet base, der giver dit barn en avanceret sikkerhedsfunktion .
Denne ISOFIX-base er i overensstemmelse med den nyeste europæiske sikkerhedsstandard i-Size og giver dit barn mulighed for at køre med dig fra fødslen indtil ca. 4 år.

FamilyFix 2 tilbyder dig en problemfri installation. Det er absolut nemt at fastgøre din base til ISOFIX-forankringerne i din bil og placere bilstolen med et klik. Den visuelle feedback på basen bekræfter en sikker installation, og du kan starte med det samme!
Da MAXI COSI-basestationen er gyldig for både spædbørn og bilsæder, kan du bruge FamilyFix 2 fra fødslen op til 4 år.
Med denne holdbare base kan du bruge dit barnesæde i både bagud og fremad!

Kompatibel med:
 • Maxi Cosi Rock
 • Maxi Cosi Tinca
 • Maxi Cosi Pebble Pro i-Size
 • Maxi Cosi Pearl Smart
 • Maxi Cosi Pearl Pro 2 i-Size


produktoplysninger:
 • Overholder den nyeste europæiske sikkerhedsstandard i-Size
 • Kan bruges op til 4 år
 • Montering med ISOFIX-kontorer
 • Den visuelle feedback bekræfter den sikre installation
 • Kan bruges i både fremad og bagud
Tekniske detaljer:
 • Dimensioner (længde x bredde x højde): 68 x 38 x 37,5 cm
 • Vægt: 6,3 kg

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Vores sikkerhedsgaranti - fordi sikkerheden kommer først!

I tilfælde af at autostolen er indvolveret i en trafikulykke, kan selv små skader have indflydelse på autostolens sikkerhed. Derfor sørger vi for gratis erstatning i tilfælde af et dokumenteret uheld.

Læs mere her.

Mærke

Maxi Cosi

Sikkerhed med Maxi Cosi autostole

Maxi Cosi har igennem mange år lagt vægt på barnets sikkerhed. Det er blandt andet derfor virksomheden er kendt for at udvikle og producere komfortable og sikre autotole, som ikke kun lever op til alle sikkerhedskrav, men også overgår alle forventninger. Maxi Cosi har et bredt sortiment af autostole der er egnet til grupperne 0-3 og dermed tilbyder de produkter til forskellige aldre og vægtklasser. Babyautostolene Maxi Cosi Pebble eller Maxi Cosi Cabriofix egner sig perfekt til børn der vejer 0-13 kg. Er barnet derimod for stor til babyautostolen, kan modellerne Maxi Cosi Axiss eller Maxi Cosi Rodi anvendes op til en vægt på 36 kg.

Maxi Cosi – dette mærke går ind for kvalitet!

Mærket Maxi Cosi er oprindeligt fra Holland, men blev opkøbt af det canadiske firma Dorel Inc. i 1994 og har siden da kun udvidet sit sortiment markant. I dag opererer virkomheden Maxi Cosi over hele verden og er en af de førende producenter inden for klapvogne, bilsæder og bæreseler til babyer.

 

En autostol fra Maxi Cosi

Maxi Cosis autostole lever altid op til de nyeste standarder, som byder på tryghed og sikkerhed for forældre og barn. Dette tydeliggøres ved at Maxi Cosi lever op til alle standarder og sikkerhedskrav der stilles til en autostol, derved er sikkerheden det vigtigtste hos Maxi Cosi. Vær venligst opmærsom på, at vælge den passende autostol ud fra barnets vægtklasse, da Maxi Cosi autostolene er udviklet til at passe specifik til barnets vægt og alder. Alle modeller fåes i forskellige farver og designs.

En barnevogn fra Maxi Cosi

En Maxi Cosi barnevogn er under alle omstændigheder sikker og komfortabel. Deres brede sortiment af barnevogne gør det muligt for alle familier at finde en barnevogn der dækker deres behov og passer netop til deres livstil. Barnevogne fra Maxi Cosi er produceret med særligt henblik på at opnå den højeste kvalitet samt dit barns komfort.

 

En bæresele fra Maxi Cosi

En bæresele fra Maxi Cosi er med til at styrke forholdet mellem forældre og barn. Bæreselerne er fremstillet er meget slidstærkt samt stabilt materiale, og byder dermed på den bedste sikkerhed og komfort til dit barn. Modellerne fåes i mange forskellige designs og farver.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: MAXI COSI Base Station FamilyFix
4.8
161 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 134
 
4 stjerner
| 24
 
3 stjerner
| 3
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

danske bedømmelser:

Vis flere kundeanmeldelser
Inholdet hentes ...

Vores Topsellers

MAXI COSI Base Station FamilyFix
MAXI COSI Base Station FamilyFix
1.757 kr
1.414 kr