MAXI COSI Barnevognskasse Oria Frequency Pink

MAXI COSI Barnevognskasse Oria Frequency Pink


  • MAXI COSI Barnevognskasse Oria Nomad Grey
  • MAXI COSI Barnevognskasse Oria Digital Flower
  • Maxi Cosi, Babylift Oria, Nomad brown
  • MAXI COSI Barnevognslift Oria Frequency Blue

1.599 kr
Pris
1.475 kr
Fri fragt
Du sparer
124 kr
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-4 hverdage

Produktbeskrivelse

Det kunne også være noget for dig

Andre har også købt følgende

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A221331

MAXI COSI Barnevognskasse Oria Frequency Pink
Fra fødslen til ca. 6 måneder (0 til 9 kg)

Stor, rummelig og udstyret med en komfortabel madras, Oria babylift er den ideelle lift til turen: Forældre kan gøre alle deres ærinder, mens deres baby er komfortabelt. Med kun to klik er fastgørelsen hurtigt og ukompliceret monteret på barnevognen.

Uanset om der er sol eller regn, er det usandsynligt, at det vil spille en rolle, da den store kaleche beskytter barnet mod vind og vejr.
Intet kan nu forhindre de spændende turer.

MAXI-COSI Babylift Oria er kompatibel med MAXI-COSI Barnevogn / Buggies Nova, Stella og Dana.

Komfortabel på vejen
Rummelig og meget komfortabel madras til afslappende søvn.

Letvægt
Takket være den lette vægt er den nem at bære.

Optimal beskyttelse
Stor kaleche beskytter mod ethvert vejr.


Kan klappes sammen på få sekunder og dermed hurtigt og nemt blive opbevaret.

Tekniske detaljer:
  • Mål (Længde x Bredde x Højde) 84 x 42 x 58 cm
  • Indermål (længde/bredde/højde): 79 x 30 x 17 cm
  • Mål sammenfoldet (længde / bredde / højde): 84 x 42 x 17 cm
  • Vægt: 4,0 kg
Inkluderer liften Oria, kaleche, vinddækning, regnbeskyttelse, myggenet og madrassen.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Mærke

Maxi Cosi

Sikkerhed med Maxi Cosi autostole

Maxi Cosi har igennem mange år lagt vægt på barnets sikkerhed. Det er blandt andet derfor virksomheden er kendt for at udvikle og producere komfortable og sikre autotole, som ikke kun lever op til alle sikkerhedskrav, men også overgår alle forventninger. Maxi Cosi har et bredt sortiment af autostole der er egnet til grupperne 0-3 og dermed tilbyder de produkter til forskellige aldre og vægtklasser. Babyautostolene Maxi Cosi Pebble eller Maxi Cosi Cabriofix egner sig perfekt til børn der vejer 0-13 kg. Er barnet derimod for stor til babyautostolen, kan modellerne Maxi Cosi Axiss eller Maxi Cosi Rodi anvendes op til en vægt på 36 kg.

Maxi Cosi – dette mærke går ind for kvalitet!

Mærket Maxi Cosi er oprindeligt fra Holland, men blev opkøbt af det canadiske firma Dorel Inc. i 1994 og har siden da kun udvidet sit sortiment markant. I dag opererer virkomheden Maxi Cosi over hele verden og er en af de førende producenter inden for klapvogne, bilsæder og bæreseler til babyer.

 

En autostol fra Maxi Cosi

Maxi Cosis autostole lever altid op til de nyeste standarder, som byder på tryghed og sikkerhed for forældre og barn. Dette tydeliggøres ved at Maxi Cosi lever op til alle standarder og sikkerhedskrav der stilles til en autostol, derved er sikkerheden det vigtigtste hos Maxi Cosi. Vær venligst opmærsom på, at vælge den passende autostol ud fra barnets vægtklasse, da Maxi Cosi autostolene er udviklet til at passe specifik til barnets vægt og alder. Alle modeller fåes i forskellige farver og designs.

En barnevogn fra Maxi Cosi

En Maxi Cosi barnevogn er under alle omstændigheder sikker og komfortabel. Deres brede sortiment af barnevogne gør det muligt for alle familier at finde en barnevogn der dækker deres behov og passer netop til deres livstil. Barnevogne fra Maxi Cosi er produceret med særligt henblik på at opnå den højeste kvalitet samt dit barns komfort.

 

En bæresele fra Maxi Cosi

En bæresele fra Maxi Cosi er med til at styrke forholdet mellem forældre og barn. Bæreselerne er fremstillet er meget slidstærkt samt stabilt materiale, og byder dermed på den bedste sikkerhed og komfort til dit barn. Modellerne fåes i mange forskellige designs og farver.

Vores Topseller

MAXI COSI Barnevognskasse Oria Frequency Pink
1.599 kr
1.475 kr
Top mærker