MAXI COSI Barnevognskasse Jade Essential Graphite
Variant:
  • MAXI COSI Barnevognskasse Jade Essential Graphite
  • MAXI COSI Barnevognslift Jade Sparkling Grey
  • MAXI COSI Barnevognslift Jade Nomad Black

Vejl. pris¹
2.299 kr
Pris
1.835 kr
Fri fragt
Du sparer
464 kr-20%
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A283696

EAN: 3220660317646

MAXI COSI Barnevognskasse Jade Essential Graphite
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
"Maxi-Cosi Jade i kombination med 3wayFix-basen er testvinderen i Stiftung Warentest (nummer 06/2019). Med karakteren MEGET GODT (1,5) er det en af ??de bedste i kategorien ""i-størrelse: op til 105 cm højde"".

Maxi-Cosi Jade er den første klapvogn tilbehør godkendt i henhold til R129 sikkerhedsbestemmelser, der giver babyer mulighed for at rejse i bilen. Takket være den praktiske Slide & Go-installation på 3wayFix-basestationen er det meget let at fastgøre på bagsædet på bilen med en sikker ISOFIX-forankring. Så babyer kan tage en lur i den behagelige klapvogn vedhæftet fil sikkert og uden afbrydelse over lang tid eller i korte daglige afstande. Dens moderne it Design og de smarte detaljer i læderudseende gør Jade i kombination med nogen af ??vores Maxi-Cosi-rammer til en stilfuld klapvogn.

produktdetaljer:
  • Den første klapvogn, der er godkendt i henhold til R129 sikkerhedsbestemmelser, er fast forankret i bilen takket være ISOFIX-basestationen, en visuel og akustisk skærm bekræfter den sikre tilbehør
  • Let at installere i bilen takket være den unikke tiger Skub & Gå installation på 3wayFix-basestationen såvel som nem montering på enhver klapvogn Maxi-Cosi-chassis
  • Babyen sover i den mest passende position i bilen eller klapvognen, selv når du er på farten, uden forældre at skulle vække det, når det ændrer sig. Samtidig ligger det vidunderligt behageligt på den bløde berøringssæde reduktion
  • En løsning fra fødslen til ca. 4 år i kombination med 3wayFix Basis station, Pebble Plus og Pearl Pro i-Size

Tekniske detaljer:
  • Dimensioner (længde) x bredde x højde): 80,5 x 47,5 x 58 cm
  • Vægt: 6,05 kg

Matchende basestation da:
  • Kun kompatibel med basestationen Maxi Cosi 3wayFix
"

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Mærke

Maxi Cosi

Sikkerhed med Maxi Cosi autostole

Maxi Cosi har igennem mange år lagt vægt på barnets sikkerhed. Det er blandt andet derfor virksomheden er kendt for at udvikle og producere komfortable og sikre autotole, som ikke kun lever op til alle sikkerhedskrav, men også overgår alle forventninger. Maxi Cosi har et bredt sortiment af autostole der er egnet til grupperne 0-3 og dermed tilbyder de produkter til forskellige aldre og vægtklasser. Babyautostolene Maxi Cosi Pebble eller Maxi Cosi Cabriofix egner sig perfekt til børn der vejer 0-13 kg. Er barnet derimod for stor til babyautostolen, kan modellerne Maxi Cosi Axiss eller Maxi Cosi Rodi anvendes op til en vægt på 36 kg.

Maxi Cosi – dette mærke går ind for kvalitet!

Mærket Maxi Cosi er oprindeligt fra Holland, men blev opkøbt af det canadiske firma Dorel Inc. i 1994 og har siden da kun udvidet sit sortiment markant. I dag opererer virkomheden Maxi Cosi over hele verden og er en af de førende producenter inden for klapvogne, bilsæder og bæreseler til babyer.

 

En autostol fra Maxi Cosi

Maxi Cosis autostole lever altid op til de nyeste standarder, som byder på tryghed og sikkerhed for forældre og barn. Dette tydeliggøres ved at Maxi Cosi lever op til alle standarder og sikkerhedskrav der stilles til en autostol, derved er sikkerheden det vigtigtste hos Maxi Cosi. Vær venligst opmærsom på, at vælge den passende autostol ud fra barnets vægtklasse, da Maxi Cosi autostolene er udviklet til at passe specifik til barnets vægt og alder. Alle modeller fåes i forskellige farver og designs.

En barnevogn fra Maxi Cosi

En Maxi Cosi barnevogn er under alle omstændigheder sikker og komfortabel. Deres brede sortiment af barnevogne gør det muligt for alle familier at finde en barnevogn der dækker deres behov og passer netop til deres livstil. Barnevogne fra Maxi Cosi er produceret med særligt henblik på at opnå den højeste kvalitet samt dit barns komfort.

 

En bæresele fra Maxi Cosi

En bæresele fra Maxi Cosi er med til at styrke forholdet mellem forældre og barn. Bæreselerne er fremstillet er meget slidstærkt samt stabilt materiale, og byder dermed på den bedste sikkerhed og komfort til dit barn. Modellerne fåes i mange forskellige designs og farver.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: MAXI COSI Barnevognskasse Jade Essential Graphite
5
1 Kundeanmeldelse
 
5 stjerner
| 1
 
4 stjerner
| 0
 
3 stjerner
| 0
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Hvad er eKomi?

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Inholdet hentes ...

Vores Topsellers

MAXI COSI Barnevognskasse Jade Essential Graphite
MAXI COSI Barnevognskasse Jade Essential Graphite
Vejl. pris¹ 2.299 kr
1.835 kr