MAXI COSI barnevognsdel Mura Mosaic blue

MAXI COSI barnevognsdel Mura Mosaic blue


1.949 kr
Pris
1.117 kr
Fri fragt
Du sparer
832 kr-43%
Pris inkl. moms
Leveringstid: ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A114873

EAN: 8712930094296

MAXI COSI barnevognsdel Mura Mosaic blue
Anbefalet fra fødslen til ca. 6 måneder (0-9 kg. kropsvægt)

Barnevognsdelen passer perfekt til klapvognen Mura (medfølger ikke) Barnevognsdelen byder på en komfortabel madras og et blødt, vaskbart innerbetræk Derud over er den udstyret med en fleece tæppe, et regnslag og et myggenet.

Detaljer:
• Velegnet til spædbørn op til en alder på 6mdr.
• Kan ligges sammen til den er flad
• myggenet er inkl. i leveringen
• Inkl. regnslag
• • inklusivt fleecetæppe
• Ved hjælp af lynlås er det beskyttende dække nemt at fjerne
• Takket være det ergonomisk formede sidehåndtag og et blødt håndtag på overdækket er den nem at sætte på og tage af

Mål:
• sammenfoldet: 89x48x15cm
• med solkalechen åbnet: 89x48x65cm
• uden kaleche: 89x48x32cm
Indre mål: 85x35,5cm (længde x bredde)
Vægt ca. 6 kg

Materiale:
• Ramme: PP, stål og aluminium
• Betræk: 100% polyester
• Madras: 100% polyester
Kaleche: 100% polyester
• Regnslag: PVC

* leveres uden barnevogn/klapvogn

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Mærke

Maxi Cosi

Sikkerhed med Maxi Cosi autostole

Maxi Cosi har igennem mange år lagt vægt på barnets sikkerhed. Det er blandt andet derfor virksomheden er kendt for at udvikle og producere komfortable og sikre autotole, som ikke kun lever op til alle sikkerhedskrav, men også overgår alle forventninger. Maxi Cosi har et bredt sortiment af autostole der er egnet til grupperne 0-3 og dermed tilbyder de produkter til forskellige aldre og vægtklasser. Babyautostolene Maxi Cosi Pebble eller Maxi Cosi Cabriofix egner sig perfekt til børn der vejer 0-13 kg. Er barnet derimod for stor til babyautostolen, kan modellerne Maxi Cosi Axiss eller Maxi Cosi Rodi anvendes op til en vægt på 36 kg.

Maxi Cosi – dette mærke går ind for kvalitet!

Mærket Maxi Cosi er oprindeligt fra Holland, men blev opkøbt af det canadiske firma Dorel Inc. i 1994 og har siden da kun udvidet sit sortiment markant. I dag opererer virkomheden Maxi Cosi over hele verden og er en af de førende producenter inden for klapvogne, bilsæder og bæreseler til babyer.

 

En autostol fra Maxi Cosi

Maxi Cosis autostole lever altid op til de nyeste standarder, som byder på tryghed og sikkerhed for forældre og barn. Dette tydeliggøres ved at Maxi Cosi lever op til alle standarder og sikkerhedskrav der stilles til en autostol, derved er sikkerheden det vigtigtste hos Maxi Cosi. Vær venligst opmærsom på, at vælge den passende autostol ud fra barnets vægtklasse, da Maxi Cosi autostolene er udviklet til at passe specifik til barnets vægt og alder. Alle modeller fåes i forskellige farver og designs.

En barnevogn fra Maxi Cosi

En Maxi Cosi barnevogn er under alle omstændigheder sikker og komfortabel. Deres brede sortiment af barnevogne gør det muligt for alle familier at finde en barnevogn der dækker deres behov og passer netop til deres livstil. Barnevogne fra Maxi Cosi er produceret med særligt henblik på at opnå den højeste kvalitet samt dit barns komfort.

 

En bæresele fra Maxi Cosi

En bæresele fra Maxi Cosi er med til at styrke forholdet mellem forældre og barn. Bæreselerne er fremstillet er meget slidstærkt samt stabilt materiale, og byder dermed på den bedste sikkerhed og komfort til dit barn. Modellerne fåes i mange forskellige designs og farver.

Vores Topseller

MAXI COSI barnevognsdel Mura Mosaic blue
1.949 kr
1.117 kr