10% PERSONALERABAT ❕
10% PERSONALERABAT ❕
Kopiér koden her:
PRH18556
00
tim
00
min
00
sek.
Hent koden
MAXI COSI Barnevognsbeslag Oria XXL Essential Black
-13%

MAXI COSI Barnevognsbeslag Oria XXL Essential Black


1.619 kr
Pris
1.409 kr
Fri fragt
Du sparer
210 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A292432

EAN: 3220660321186

MAXI COSI Barnevognsbeslag Oria XXL Essential Black
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Fra fødsel til cirka 9 måneder (ca. 80 cm)

Hvis størrelsen er vigtig: Oria XXL! Det største babylift fra Maxi-Cosi er velegnet fra fødslen op til cirka 9 måneder.
Størrelse og komfort er enorm med ultrapolstret madras og afslapningsfunktion: Oria XXL er perfekt med Lila XP, den unikke klapvogn til terræn.

Installation med klapvogn
For behagelige ture er MAXI-COSI Oria XXL den perfekte partner til Maxi-Cosi udendørs klapvogn, Lila XP. Men takket være adapteren passer barnevognen også i de fleste andre MAXI-COSI klapvogne. MAXI-COSI Oria XXL kan fastgøres til din klapvogn med to enkle klik.

Sikkerhed
Hos MAXI-COSI har dit barns sikkerhed topprioritet. Eksperter anbefaler at transportere nyfødte liggende fladt på lange turer.
Intet problem med vores komfortable Oria XXL! Vi sørger for, at din lille kan ligge fladt, sikkert og godt tilpas i Oria XXL babyliften, mens du er ude på turer.

Størrelse og komfort: enorm!
MAXI-COSI Oria XXL er enorm, når det kommer til størrelse og komfort: Den ultrapolstrede madras tilbyder det højeste niveau af komfort.
Med sin tilbagelænede funktion, som gør det muligt for din lille at læne sig fremad, har din nysgerrige i klapvognen et bedre overblik over verden. Den rummelige barnlift byder på fordele for både dig og din baby, og den har praktiske, let tilgængelige lommer til at opbevare dine ejendele. I regnvejr eller solskin beskytter Oria XXL din baby med en stor kalache, lNap-Keeper og regnslag. Med sine kun 4,4 kg er Oria XXL en af de letteste store barnevogne på markedet.
Når din baby er vokset ud af barneliften, kan du blot folde den flad og opbevare den, til når din familie vokser! Gåture med din lille skat er fuldstændig ubekymret! Montering og afmontering af Oria XXL til og fra barnevognsstellet er nemt, enkelt og problemfri.

Produktdetaljer:
 • Perfekt til MAXI-COSI Lila XP
 • Maksimal sikkerhed takket være liggefladen
 • Særlig komfort på grund af babyliftens størrelse
 • God polstret madras
 • Lettilgængelige lommer med masser af opbevaringsplads
 • Med en stor kalache, Napkeeper og regnslag
 • Klappes fladt
 • Anvendes fra fødslen op til cirka 9 måneder
Tekniske detaljer:
 • Mål (længde x bredde x højde): 89,5 x 46 x 35 cm
 • Mål med solsejl (længde x bredde x højde): 89,5 x 46 x 64,5 cm
 • Indvendige mål (længde x bredde x højde): 74 x 37 x 22 cm
 • Vægt: 4,5 kg

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Kundeservice både før og efter købet!

Giver artikelteksten ikke svar på alle dine spørgsmål, vil vi gerne prøve på at få fat i de ønskede informationer. Kontakt os med dine spørgsmål.

Mærke

Maxi Cosi

Sikkerhed med Maxi Cosi autostole

Maxi Cosi har igennem mange år lagt vægt på barnets sikkerhed. Det er blandt andet derfor virksomheden er kendt for at udvikle og producere komfortable og sikre autotole, som ikke kun lever op til alle sikkerhedskrav, men også overgår alle forventninger. Maxi Cosi har et bredt sortiment af autostole der er egnet til grupperne 0-3 og dermed tilbyder de produkter til forskellige aldre og vægtklasser. Babyautostolene Maxi Cosi Pebble eller Maxi Cosi Cabriofix egner sig perfekt til børn der vejer 0-13 kg. Er barnet derimod for stor til babyautostolen, kan modellerne Maxi Cosi Axiss eller Maxi Cosi Rodi anvendes op til en vægt på 36 kg.

Maxi Cosi – dette mærke går ind for kvalitet!

Mærket Maxi Cosi er oprindeligt fra Holland, men blev opkøbt af det canadiske firma Dorel Inc. i 1994 og har siden da kun udvidet sit sortiment markant. I dag opererer virkomheden Maxi Cosi over hele verden og er en af de førende producenter inden for klapvogne, bilsæder og bæreseler til babyer.

 

En autostol fra Maxi Cosi

Maxi Cosis autostole lever altid op til de nyeste standarder, som byder på tryghed og sikkerhed for forældre og barn. Dette tydeliggøres ved at Maxi Cosi lever op til alle standarder og sikkerhedskrav der stilles til en autostol, derved er sikkerheden det vigtigtste hos Maxi Cosi. Vær venligst opmærsom på, at vælge den passende autostol ud fra barnets vægtklasse, da Maxi Cosi autostolene er udviklet til at passe specifik til barnets vægt og alder. Alle modeller fåes i forskellige farver og designs.

En barnevogn fra Maxi Cosi

En Maxi Cosi barnevogn er under alle omstændigheder sikker og komfortabel. Deres brede sortiment af barnevogne gør det muligt for alle familier at finde en barnevogn der dækker deres behov og passer netop til deres livstil. Barnevogne fra Maxi Cosi er produceret med særligt henblik på at opnå den højeste kvalitet samt dit barns komfort.

 

En bæresele fra Maxi Cosi

En bæresele fra Maxi Cosi er med til at styrke forholdet mellem forældre og barn. Bæreselerne er fremstillet er meget slidstærkt samt stabilt materiale, og byder dermed på den bedste sikkerhed og komfort til dit barn. Modellerne fåes i mange forskellige designs og farver.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: MAXI COSI Barnevognsbeslag Oria XXL Essential Black
5
82 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 74
 
4 stjerner
| 7
 
3 stjerner
| 1
 
2 stjerner
| 0
 
1 stjerne
| 0
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

MAXI COSI Barnevognsbeslag Oria XXL Essential Black
MAXI COSI Barnevognsbeslag Oria XXL Essential Black
1.619 kr
1.409 kr