MAXI COSI Autostol Tobi Black Grid

MAXI COSI Autostol Tobi Black Grid

 • På lager
 • Leveringstid: ca. 3-5 hverdage
 • Fri fragt ved køb over 500 kr!
 • MAXI COSI Autostol Tobi Nomad Black
 • MAXI COSI Autostol Tobi Vivid Red
 • MAXI COSI Autostol Tobi Nomad Blue
 • MAXI COSI Autostol Tobi Digital Black

2.399 kr
1.499 kr
Pris inkl. moms
Du sparer 900 kr

Produktbeskrivelse

Art. nr.: A222444

MAXI COSI Autostol Tobi Black Grid
Gruppe 1, fra ca. 9 måneder til ca. 4 år (9 til 18 kg)Maxi Cosi Tobi er en ganske praktisk autostol med en specielt udviklet base, som muligører en højere siddeposition.
Kan også indstilles i en bekvem hvileposition En kontrolindikator med farve viser, om dit barn er rigtigt og sikker fastspændt. Lige meget hvor hurtigt barnet vokser, Tobi autostolen vokser med og byder herved på betjeningskomfort: Hovedstøtten og selesystemet kann på forsiden betjenes med en eneste hånd.

Testet sikkerhed:
 • Side Protection System garanterer optimal beskyttelse ved et sideuheld
 • Med farvet kontrolindikator, der sørger for at barnet er sikret optimalt
 • Særlig stabil og sikker på grund af sikkerhedsselen
 • Enkel seleføring, der giver sig selv
Komfort til dit barn:
 • Det innovative sele - system muliggør en hurtig ind - og udstigning - autostolens sele og selespænde er ikke mere i vejen
 • Hovedstøtten kan højdejusteres, sågar når barnet allerede sidder i autostolen.
 • Mekanismen bliver understøttet af en fjedring, som gør indstillingen af de 5 justerbare positioner særlig nem.
 • Forhøjet siddeposition, der muligør at barnet kan opdage verdenen
 • Enkel fastspænding via standard - trepunktsele
Tekniske detaljer:
 • Ydremål (længe x bredde x højde): 55 -64 x 45 x 75 cm
 • Mål udfoldet (Længde x Bredde): 30 x 29 cm
 • Højde ryglæn: 59 cm
 • Vægt: 8,8 kg
Mærkevare fra Dorel

Service

Vores sikkerhedsgaranti - fordi sikkerheden kommer først!

I tilfælde af at autostolen er indvolveret i en trafikulykke, kan selv små skader have indflydelse på autostolens sikkerhed. Derfor sørger vi for gratis erstatning i tilfælde af et dokumenteret uheld.

Læs mere her

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Mærke

Maxi Cosi

Sikkerhed med Maxi Cosi autostole

Maxi Cosi har igennem mange år lagt vægt på barnets sikkerhed. Det er blandt andet derfor virksomheden er kendt for at udvikle og producere komfortable og sikre autotole, som ikke kun lever op til alle sikkerhedskrav, men også overgår alle forventninger. Maxi Cosi har et bredt sortiment af autostole der er egnet til grupperne 0-3 og dermed tilbyder de produkter til forskellige aldre og vægtklasser. Babyautostolene Maxi Cosi Pebble eller Maxi Cosi Cabriofix egner sig perfekt til børn der vejer 0-13 kg. Er barnet derimod for stor til babyautostolen, kan modellerne Maxi Cosi Axiss eller Maxi Cosi Rodi anvendes op til en vægt på 36 kg.

Maxi Cosi – dette mærke går ind for kvalitet!

Mærket Maxi Cosi er oprindeligt fra Holland, men blev opkøbt af det canadiske firma Dorel Inc. i 1994 og har siden da kun udvidet sit sortiment markant. I dag opererer virkomheden Maxi Cosi over hele verden og er en af de førende producenter inden for klapvogne, bilsæder og bæreseler til babyer.

 

En autostol fra Maxi Cosi

Maxi Cosis autostole lever altid op til de nyeste standarder, som byder på tryghed og sikkerhed for forældre og barn. Dette tydeliggøres ved at Maxi Cosi lever op til alle standarder og sikkerhedskrav der stilles til en autostol, derved er sikkerheden det vigtigtste hos Maxi Cosi. Vær venligst opmærsom på, at vælge den passende autostol ud fra barnets vægtklasse, da Maxi Cosi autostolene er udviklet til at passe specifik til barnets vægt og alder. Alle modeller fåes i forskellige farver og designs.

En barnevogn fra Maxi Cosi

En Maxi Cosi barnevogn er under alle omstændigheder sikker og komfortabel. Deres brede sortiment af barnevogne gør det muligt for alle familier at finde en barnevogn der dækker deres behov og passer netop til deres livstil. Barnevogne fra Maxi Cosi er produceret med særligt henblik på at opnå den højeste kvalitet samt dit barns komfort.

 

En bæresele fra Maxi Cosi

En bæresele fra Maxi Cosi er med til at styrke forholdet mellem forældre og barn. Bæreselerne er fremstillet er meget slidstærkt samt stabilt materiale, og byder dermed på den bedste sikkerhed og komfort til dit barn. Modellerne fåes i mange forskellige designs og farver.
MAXI COSI Autostol Tobi Black Grid
2.399 kr
1.499 kr