12% i appen | 10% i shoppen
12% i appen | 10% i shoppen
indenfor kategorien
BØRNEVÆRELSE
00
tim
00
min
00
sek
Vælg din kupon
MAXI COSI Autostol Rodifix AirProtect Authentic Grey

Vejl. pris¹
1.300 kr
Pris
1.259 kr
Fri fragt
Du sparer
41 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A283626

EAN: 3220660318223

MAXI COSI Autostol Rodifix AirProtect Authentic Grey
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Gruppe 2/3 / Fra ca. 3,5 år til 12 år (15 til 36 kg)

Fastgør sikkerhedsselen hurtigt, når altid din destination først
Fra til store eventyr med den nye Maxi-Cosi RodiFix AirProtect en : Takket være let installation med Isofix-fastgørelse, er innovativ bæleguide og smart design-spænding ikke noget problem!
Barnet Maxi-Cosi RodiFix AirProtect-sæde forlænger de vidunderlige ubesværede tider, hvor dit barn er beskyttet af Isofix-systemet. Og takket være det patenterede AirProtect ® sidesikringssystem i nakkestøtten reducerer det risikoen for hovedskade med op til 20 procent! Med et simpelt klik kan du RodiFix AirProtect fastgøre det sikkert i din bil. Bæltet er kun nødvendigt for at fastgøre dit barn i sædet eller for at installere sædet, hvis din bil ikke er udstyret med Isofix en.

Isofix-montering
Udstyret med Isofix-kroge for at sikre sædet, selv når du kører uden et barn i sædet.

Patenteret AirProtect-teknologi
Unik luftdæmpning i nakkestøtten for ekstra hovedbeskyttelse.

Unikt bælestyresystem
Til hurtig og nem spænding - også af barnet selv.

Vokser med barnet med
Det let justerbare ryglæn vokser Rodifix AirProtect med dit barn, så det bliver hos dig i lang tid.

produktdetaljer:
 • Installation med 3-punkts bælte med yderligere Isofix-fastgørelse
 • Meget let og hurtigt at fastgøre
 • Vaskbart låg
 • 2 siddende og hvile positioner
 • AirProtect ® -teknologi til ekstra beskyttelse mod sideslag
 • sidesikringssystem
 • Højde og bredde justerbar
 • Brug i kørselsretning
 • Fremstillet i Europa
Tekniske detaljer:
 • Vi ight: 6,15 kg
 • Dimensioner (højde x bredde x længde): 56 til 77 x 49 til 54 x 31 cm
 • bredde på sædet: 26 cm
 • Hældningsvinkel: 8 °.

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Vores sikkerhedsgaranti - fordi sikkerheden kommer først!

I tilfælde af at autostolen er indvolveret i en trafikulykke, kan selv små skader have indflydelse på autostolens sikkerhed. Derfor sørger vi for gratis erstatning i tilfælde af et dokumenteret uheld!

Læs mere her.

Mærke

Maxi Cosi

Sikkerhed med Maxi Cosi autostole

Maxi Cosi har igennem mange år lagt vægt på barnets sikkerhed. Det er blandt andet derfor virksomheden er kendt for at udvikle og producere komfortable og sikre autotole, som ikke kun lever op til alle sikkerhedskrav, men også overgår alle forventninger. Maxi Cosi har et bredt sortiment af autostole der er egnet til grupperne 0-3 og dermed tilbyder de produkter til forskellige aldre og vægtklasser. Babyautostolene Maxi Cosi Pebble eller Maxi Cosi Cabriofix egner sig perfekt til børn der vejer 0-13 kg. Er barnet derimod for stor til babyautostolen, kan modellerne Maxi Cosi Axiss eller Maxi Cosi Rodi anvendes op til en vægt på 36 kg.

Maxi Cosi – dette mærke går ind for kvalitet!

Mærket Maxi Cosi er oprindeligt fra Holland, men blev opkøbt af det canadiske firma Dorel Inc. i 1994 og har siden da kun udvidet sit sortiment markant. I dag opererer virkomheden Maxi Cosi over hele verden og er en af de førende producenter inden for klapvogne, bilsæder og bæreseler til babyer.

 

En autostol fra Maxi Cosi

Maxi Cosis autostole lever altid op til de nyeste standarder, som byder på tryghed og sikkerhed for forældre og barn. Dette tydeliggøres ved at Maxi Cosi lever op til alle standarder og sikkerhedskrav der stilles til en autostol, derved er sikkerheden det vigtigtste hos Maxi Cosi. Vær venligst opmærsom på, at vælge den passende autostol ud fra barnets vægtklasse, da Maxi Cosi autostolene er udviklet til at passe specifik til barnets vægt og alder. Alle modeller fåes i forskellige farver og designs.

En barnevogn fra Maxi Cosi

En Maxi Cosi barnevogn er under alle omstændigheder sikker og komfortabel. Deres brede sortiment af barnevogne gør det muligt for alle familier at finde en barnevogn der dækker deres behov og passer netop til deres livstil. Barnevogne fra Maxi Cosi er produceret med særligt henblik på at opnå den højeste kvalitet samt dit barns komfort.

 

En bæresele fra Maxi Cosi

En bæresele fra Maxi Cosi er med til at styrke forholdet mellem forældre og barn. Bæreselerne er fremstillet er meget slidstærkt samt stabilt materiale, og byder dermed på den bedste sikkerhed og komfort til dit barn. Modellerne fåes i mange forskellige designs og farver.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: MAXI COSI Autostol Rodifix AirProtect Authentic Grey
5
1098 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 932
 
4 stjerner
| 140
 
3 stjerner
| 16
 
2 stjerner
| 5
 
1 stjerne
| 5
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

MAXI COSI Autostol Rodifix AirProtect Authentic Grey
MAXI COSI Autostol Rodifix AirProtect Authentic Grey
Vejl. pris¹ 1.300 kr
1.259 kr