Erstatningsforslag til udsolgte artikler

MAXI COSI Autostol Pearl Nomad Black
p.t. udsolgt

2.299 kr
Pris
1.651 kr
Fri fragt
Du sparer
648 kr-28%
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Det kunne også være noget for dig

Andre har også købt følgende

Sponsorerede artikler

Art. nr.: A222297

MAXI COSI Autostol Pearl Nomad Black
Gruppe 1, fra ca. 9 mdr. til ca. 4 år (9 til 18 kg)

Nyd køreturen
"Er vi der snart?" Autostol med bekvemme sidde - og sovepositioner, så barnet kan føle sig godt tilpas og nyde udsigten. Udover det skønne, moderne design er Pearl så kompakt, at den passer problemløst til næsten alle biler.

Pearl anvendes med ISOFIX basen Maxi-Cosi FamilyFix og giver høj sikkerhed. Sammen med autostolene Maxi-Cosi Pebble og Maxi-Cosi CabrioFix, byder FamilyConcept autostolen Pearl optimal ISOFIX-sikkerhed fra fødsel og op til 4 år.

Mærkevare fra firmaet Dorel

Sikkerhed til dit barn
 • Nem og sikker ISOFIX-installation i kombination med FamilyFix basen
 • Installationsmuligheder: med Maxi-Cosi FamilyFix Basis
 • Nem håndtering og egnet til langtidsbrug, da kun én base kræves til følgende to aldersgrupper: Maxi-Cosi Pebble (baby 0 til 13 kg) og Maxi-Cosi Pearl (småbørn 9 til 18 kg)
 • FamilyFix basen bekræfter visuelt og akkustisk, om Maxi-Cosi autostolen Pearl er installeret korrekt på FamilyFix basen
 • Det innovative "Easy-Out"-selesystem muliggør en hurtig ind- samt udstigning, da selen ikke længere i vejen
 • Side Protection System garanterer optimal beskyttelse ved et sideuheld
Komfort til dig og dit barn
 • Kan bekvemt indstilles fra sidde- til hvileposition
 • Fem bekvemme positioner: Justerbar fra sidde- til hvileposition
 • Højden på hovedstøtten samt autostolens seler kan justeres på samme tid
 • Kan fastgøres på Maxi-Cosi FamilyFix-basen
 • Kompakt design, passer til næsten enhver bil
 • Aftageligt og vaskbart betræk
Mål:
 • Ydermål: (længde/bredde/højde): 62 x 44 x 50 cm
 • Mål for siddefladen (længde/bredde): 32 x 30 cm
 • Højde ryglæn: 50 cm
 • Vægt: 5,8 kg
Køretøjstypeliste:

Maxi-Cosi basisstationen FamilyFix er IKKE inkluderet i leveringen.

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Vores sikkerhedsgaranti - fordi sikkerheden kommer først!

I tilfælde af at autostolen er indvolveret i en trafikulykke, kan selv små skader have indflydelse på autostolens sikkerhed. Derfor sørger vi for gratis erstatning i tilfælde af et dokumenteret uheld.

Læs mere her

Mærke

Maxi Cosi

Sikkerhed med Maxi Cosi autostole

Maxi Cosi har igennem mange år lagt vægt på barnets sikkerhed. Det er blandt andet derfor virksomheden er kendt for at udvikle og producere komfortable og sikre autotole, som ikke kun lever op til alle sikkerhedskrav, men også overgår alle forventninger. Maxi Cosi har et bredt sortiment af autostole der er egnet til grupperne 0-3 og dermed tilbyder de produkter til forskellige aldre og vægtklasser. Babyautostolene Maxi Cosi Pebble eller Maxi Cosi Cabriofix egner sig perfekt til børn der vejer 0-13 kg. Er barnet derimod for stor til babyautostolen, kan modellerne Maxi Cosi Axiss eller Maxi Cosi Rodi anvendes op til en vægt på 36 kg.

Maxi Cosi – dette mærke går ind for kvalitet!

Mærket Maxi Cosi er oprindeligt fra Holland, men blev opkøbt af det canadiske firma Dorel Inc. i 1994 og har siden da kun udvidet sit sortiment markant. I dag opererer virkomheden Maxi Cosi over hele verden og er en af de førende producenter inden for klapvogne, bilsæder og bæreseler til babyer.

 

En autostol fra Maxi Cosi

Maxi Cosis autostole lever altid op til de nyeste standarder, som byder på tryghed og sikkerhed for forældre og barn. Dette tydeliggøres ved at Maxi Cosi lever op til alle standarder og sikkerhedskrav der stilles til en autostol, derved er sikkerheden det vigtigtste hos Maxi Cosi. Vær venligst opmærsom på, at vælge den passende autostol ud fra barnets vægtklasse, da Maxi Cosi autostolene er udviklet til at passe specifik til barnets vægt og alder. Alle modeller fåes i forskellige farver og designs.

En barnevogn fra Maxi Cosi

En Maxi Cosi barnevogn er under alle omstændigheder sikker og komfortabel. Deres brede sortiment af barnevogne gør det muligt for alle familier at finde en barnevogn der dækker deres behov og passer netop til deres livstil. Barnevogne fra Maxi Cosi er produceret med særligt henblik på at opnå den højeste kvalitet samt dit barns komfort.

 

En bæresele fra Maxi Cosi

En bæresele fra Maxi Cosi er med til at styrke forholdet mellem forældre og barn. Bæreselerne er fremstillet er meget slidstærkt samt stabilt materiale, og byder dermed på den bedste sikkerhed og komfort til dit barn. Modellerne fåes i mange forskellige designs og farver.

Vores Topseller

Top mærker