MAXI-COSI® Autostol MiloFix Nomad Blue
p.t. udsolgt

MAXI-COSI® Autostol MiloFix Nomad Blue


 • MAXI-COSI® Autostol MiloFix Vivid Red
 • MAXI-COSI Autostol MiloFix Nomad Grey
 • MAXI-COSI Autostol MiloFix Nomad Red
 • MAXI-COSI Autostol MiloFix Sparkling grey

2.999 kr
Pris
2.194 kr
Fri fragt
Du sparer
805 kr (27%)
Pris inkl. moms

Produktbeskrivelse

Art. nr.: A221213

MAXI-COSI® Autostol MiloFix Nomad Blue
Gruppe 0+/1, fra fødslen til ca. 4 år (0 til 18 kg)

MAXI-COSI® MiloFix er en ny, drrejbare Isofix autostol, der kan benyttes fra fødslen til ca. 4 års alderen. Autostolen benyttes i den første tid imod kørselsretningen. Hvis barnet har nået en alder på ca. 15 til 18 måneder kann autostolen nemt drejes og fremover anvendes fremadvendt. MiloFix autostolen kan uden problemer tilpasse sig barnets vækst, fordi hovedstøtte og selesystemet nemt kan indstilles. Lige meget i hvilken retning autostolen anvendes - tilbyde den, takket været ISOFIX-monteringen, optimal beskyttelse. Den selvforklarende installation garanterer en korrekt montering.

Sikkerhed til dit barn
 • Optimal sikkerhed og den rigtige montering garanteres ved hjælp af ISOFIX-systemet, TOP Tether og en kontrolindikator.
 • Muliggører anvendelse imod kørselsretning i længere tid (op til en alder på 18 måneder)
 • Side Protection System garanterer optimal beskyttelse ved et sideuheld
Komfort til dig og dit barn
 • En kombinationsautostol for to aldersgrupper: Babyer (0-13 kg) og småbørn (9-18 kg)
 • Den drejelige base kan kørseslretningen nemt ændres
 • Højden på hovedstøtten og autostolens sele kan justeres samtidigt fra forsædet
 • Ved anvendelse i kørselsretning er det muligt at vælge mellem forskellige hvilepositioner
Tekniske detaljer:
 • Ydermål som babyautostol (længde/bredde/højde): 69 x 45 x 51 cm
 • Ydermål som stol (længde/bredde/højde): 47 x 45 x 66-76 cm
 • Mål for siddefladen (længde/bredde): 39 x 28 cm
 • Højde ryglæn: 49 cm
 • Vægt: 11,5 kg
Materiale:
 • Yderside: 100 % polyester
 • Fyld: 80 % polyester, 20 % polyurethan
 • Fyld: 82 % Polyurethan, 18 % Polyester
Mærkevare fra Dorel

Advarsel! Må ikke bruges på sæder, der er udstyret med Front-Airbags!

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Vores sikkerhedsgaranti - fordi sikkerheden kommer først!

I tilfælde af at autostolen er indvolveret i en trafikulykke, kan selv små skader have indflydelse på autostolens sikkerhed. Derfor sørger vi for gratis erstatning i tilfælde af et dokumenteret uheld.

Læs mere her

Mærke

Maxi Cosi

Sikkerhed med Maxi Cosi autostole

Maxi Cosi har igennem mange år lagt vægt på barnets sikkerhed. Det er blandt andet derfor virksomheden er kendt for at udvikle og producere komfortable og sikre autotole, som ikke kun lever op til alle sikkerhedskrav, men også overgår alle forventninger. Maxi Cosi har et bredt sortiment af autostole der er egnet til grupperne 0-3 og dermed tilbyder de produkter til forskellige aldre og vægtklasser. Babyautostolene Maxi Cosi Pebble eller Maxi Cosi Cabriofix egner sig perfekt til børn der vejer 0-13 kg. Er barnet derimod for stor til babyautostolen, kan modellerne Maxi Cosi Axiss eller Maxi Cosi Rodi anvendes op til en vægt på 36 kg.

Maxi Cosi – dette mærke går ind for kvalitet!

Mærket Maxi Cosi er oprindeligt fra Holland, men blev opkøbt af det canadiske firma Dorel Inc. i 1994 og har siden da kun udvidet sit sortiment markant. I dag opererer virkomheden Maxi Cosi over hele verden og er en af de førende producenter inden for klapvogne, bilsæder og bæreseler til babyer.

 

En autostol fra Maxi Cosi

Maxi Cosis autostole lever altid op til de nyeste standarder, som byder på tryghed og sikkerhed for forældre og barn. Dette tydeliggøres ved at Maxi Cosi lever op til alle standarder og sikkerhedskrav der stilles til en autostol, derved er sikkerheden det vigtigtste hos Maxi Cosi. Vær venligst opmærsom på, at vælge den passende autostol ud fra barnets vægtklasse, da Maxi Cosi autostolene er udviklet til at passe specifik til barnets vægt og alder. Alle modeller fåes i forskellige farver og designs.

En barnevogn fra Maxi Cosi

En Maxi Cosi barnevogn er under alle omstændigheder sikker og komfortabel. Deres brede sortiment af barnevogne gør det muligt for alle familier at finde en barnevogn der dækker deres behov og passer netop til deres livstil. Barnevogne fra Maxi Cosi er produceret med særligt henblik på at opnå den højeste kvalitet samt dit barns komfort.

 

En bæresele fra Maxi Cosi

En bæresele fra Maxi Cosi er med til at styrke forholdet mellem forældre og barn. Bæreselerne er fremstillet er meget slidstærkt samt stabilt materiale, og byder dermed på den bedste sikkerhed og komfort til dit barn. Modellerne fåes i mange forskellige designs og farver.

Anmeldelser

Kundebedømmelser - MAXI-COSI® Autostol MiloFix Nomad Blue
Gennemsnitlig produktbedømmelse: 1 Bedømmelse
 
0
 
1
 
0
 
0
 
0
eKomi - The Feedback CompanyHvad er eKomi?
 • 100% uafhængig
 • Absolut transparent
 • Fra kunde til kunde
Anmeldelser
Top mærker