MAXI COSI Autostol Mica Pro Eco i-Size Authentic Black
Bæredygtig
Vejl. pris¹
3.800 kr
Pris
3.799 kr
Fri fragt*
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A337777

EAN: 8712930177050

MAXI COSI Autostol Mica Pro Eco i-Size Authentic Black
Denne tekst er blevet oversat automatisk.
Som forældre ønsker vi at give vores børn den bedste start på livet. Maxi-Cosi Ingen kompromiser eller halve løsninger; Mica Pro Eco leverer 100%. Takket være den komfortable sædereduktion kan den bruges lige fra fødslen, og indtil den lille er 4 år gammel. Med dette 360-graders drejelige barnesæde kan du rejse i den sikreste bagudvendte position i fire år. Uanset om det er en nyfødt eller et lille barn, sikrer den brugervenlige 5-punktssele, at dit barn altid er sikkert og beskyttet.

Sikkerhed
For forældre er intet vigtigere end deres børns sikkerhed og komfort. Mica Pro Eco er målet for alle ting. Denne autostol til børn fra fødslen opfylder de højeste i-Size-sikkerhedsstandarder og er fremstillet af 100 % bløde, genanvendte stoffer, hvilket gør den til det bedste miljøvenlige valg for forældre. G-CELL 2.0-sidekollisionsbeskyttelsen tilføjer et ekstra lag beskyttelse og giver maksimal beskyttelse med forbedret 3D-multivinkelkollisionsabsorbering for at sikre dit barns sikkerhed.

Brugervenlighed
Mica Pro Eco er et 360-graders barnesæde, der er designet til komfort. Takket være Easy-in selesystemet er det utroligt hurtigt og nemt at sætte den lille ind og ud af bilen hver dag. Den integrerede FlexiSpin-rotation gør Mica Pro Eco til et 360° roterende barnesæde, som du kan betjene med kun én hånd. Den er hurtig og nem at installere ved hjælp af ISOFIX-montering, og støttebenet sikrer stabilitet. Som det første bæredygtige barnesæde af sin art gør Mica Pro Eco drejestol det nemt for dig at træffe den rigtige beslutning.

Aldersgruppe
Som forældre ønsker vi at give vores børn den bedste start på livet. Ingen kompromiser eller halve løsninger - den drejelige autostol Mica Pro Eco leverer 100 %. Takket være den komfortable sædereduktion kan den bruges lige fra fødslen, til den lille er 4 år gammel. Med dette 360-graders drejelige barnesæde kan du rejse i den sikreste bagudvendte position i fire år. Uanset om det er en nyfødt eller et lille barn, sikrer den brugervenlige 5-punktssele, at dit barn altid er sikkert og beskyttet.

Komfortfunktioner
Det drejelige Mica Pro Eco barnesæde giver mere komfort end nogen anden Mica før. Med forbedrede hældningsvinkler giver den dit barn den bedste sovekomfort i sin klasse, når det er på farten. Med større ClimaFlow-indlæg og åndbare stoffer, der maksimerer luftcirkulationen, vil dit barn altid have en behagelig temperatur. Med de forskellige hvilepositioner og den ekstra polstring kan du være sikker på, at dit barn altid vil være godt polstret og komfortabelt i denne autostol fra fødslen. Et barn, der har det godt, betyder, at forældrene ikke behøver at bekymre sig, når de kører i bil.

Detaljer om produktet:
 • Bagudvendt (fra fødslen) og fremadvendt (fra 15 måneder) op til 4 år
 • Integreret ISOFIX-base med støtteben
 • Rotationslås til sikker bagudvendt transport
 • FlexiSpin 360-graders rotation med én hånd
 • "Easy-in" selesystem
 • Audiovisuel installationsfeedback
 • Aftageligt og vaskbart betræk
 • ClimaFlow-temperaturregulering
 • Flere hvilepositioner og klassens bedste hvilevinkel for maksimal sovekomfort
 • Ekstra komfortabelt polstret sæde med blød babyindsats og betræk lavet af luksuriøse genbrugsmaterialer
 • Komfortabel indsats til nyfødte
 • Højdejusterbar sele og nakkestøtte
 • G-CELL 2.0 integreret sidebeskyttelsesteknologi
 • i-Size-sikkerhed
 • 100 % genanvendte EcoCare-stoffer
Tekniske detaljer:
 • Vægt: 14,7 kg
Leveringsomfang:
 • Autostol med integreret ISOFIX-base med støtteben
 • Indsats til nyfødte
 • Sponsoreret

  product_detail_ad

  Tilbehør

  Bæredygtighed

  Genbrugsmateriale

  Genbrugsmateriale opnås fra genbrugte affaldsprodukter. For eksempel kan nyt plastgarn fås fra PET-flasker til fremstilling af tekstiler. Genbrug er således med til at give affald, der allerede er i omløb, nyt liv. Derudover kræver recyclingprocessen normalt mindre energi, kemikalier og vand end produktion af nye materialer. De certifikater, som identificerer produkter fremstillet af genbrugsmaterialer, omfatter for eksempel Global Recycled Standard og Repreve-mærket.

  Forsendelsesinformationer

  Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

  Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

  Service

  Vores sikkerhedsgaranti - fordi sikkerheden kommer først!

  I tilfælde af at autostolen er indvolveret i en trafikulykke, kan selv små skader have indflydelse på autostolens sikkerhed. Derfor sørger vi for gratis erstatning i tilfælde af et dokumenteret uheld!

  Læs mere her.

  Mærke

  Maxi Cosi

  Sikkerhed med Maxi Cosi autostole

  Maxi Cosi har igennem mange år lagt vægt på barnets sikkerhed. Det er blandt andet derfor virksomheden er kendt for at udvikle og producere komfortable og sikre autotole, som ikke kun lever op til alle sikkerhedskrav, men også overgår alle forventninger. Maxi Cosi har et bredt sortiment af autostole der er egnet til grupperne 0-3 og dermed tilbyder de produkter til forskellige aldre og vægtklasser. Babyautostolene Maxi Cosi Pebble eller Maxi Cosi Cabriofix egner sig perfekt til børn der vejer 0-13 kg. Er barnet derimod for stor til babyautostolen, kan modellerne Maxi Cosi Axiss eller Maxi Cosi Rodi anvendes op til en vægt på 36 kg.

  Maxi Cosi – dette mærke går ind for kvalitet!

  Mærket Maxi Cosi er oprindeligt fra Holland, men blev opkøbt af det canadiske firma Dorel Inc. i 1994 og har siden da kun udvidet sit sortiment markant. I dag opererer virkomheden Maxi Cosi over hele verden og er en af de førende producenter inden for klapvogne, bilsæder og bæreseler til babyer.

   

  En autostol fra Maxi Cosi

  Maxi Cosis autostole lever altid op til de nyeste standarder, som byder på tryghed og sikkerhed for forældre og barn. Dette tydeliggøres ved at Maxi Cosi lever op til alle standarder og sikkerhedskrav der stilles til en autostol, derved er sikkerheden det vigtigtste hos Maxi Cosi. Vær venligst opmærsom på, at vælge den passende autostol ud fra barnets vægtklasse, da Maxi Cosi autostolene er udviklet til at passe specifik til barnets vægt og alder. Alle modeller fåes i forskellige farver og designs.

  En barnevogn fra Maxi Cosi

  En Maxi Cosi barnevogn er under alle omstændigheder sikker og komfortabel. Deres brede sortiment af barnevogne gør det muligt for alle familier at finde en barnevogn der dækker deres behov og passer netop til deres livstil. Barnevogne fra Maxi Cosi er produceret med særligt henblik på at opnå den højeste kvalitet samt dit barns komfort.

   

  En bæresele fra Maxi Cosi

  En bæresele fra Maxi Cosi er med til at styrke forholdet mellem forældre og barn. Bæreselerne er fremstillet er meget slidstærkt samt stabilt materiale, og byder dermed på den bedste sikkerhed og komfort til dit barn. Modellerne fåes i mange forskellige designs og farver.

  Anmeldelser

  Produktanmeldelser fra vores kunder: MAXI COSI Autostol Mica Pro Eco i-Size Authentic Black
  5
  290 Kundebedømmelser
   
  5 stjerner
  | 243
   
  4 stjerner
  | 45
   
  3 stjerner
  | 0
   
  2 stjerner
  | 0
   
  1 stjerne
  | 2
  Mere info om eKomi

  100% ægte kundefeedback

  Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

  Vores Topsellers

  MAXI COSI Autostol Mica Pro Eco i-Size Authentic Black
  MAXI COSI Autostol Mica Pro Eco i-Size Authentic Black
  Vejl. pris¹ 3.800 kr
  3.799 kr