MAXI COSI Autostol Kore Authentic Red
-11%
Variant:
 • Maxi Cosi Autostol Kore Authentic Grey
 • MAXI COSI Autostol Kore Authentic Graphite
 • MAXI COSI Autostol Kore Authentic Red
 • MAXI COSI Autostol Kore Authentic Cognac
 • MAXI COSI Autostol Kore Authentic Black

Vejl. pris¹
1.999 kr
Pris
1.786 kr
Fri fragt*
Du sparer
213 kr
Pris inkl. moms
ca. 3-5 hverdage

Produktbeskrivelse

Sponsorerede artikler

Du kan måske også lide

Andre har også købt

Art. nr.: A275881

EAN: 3220660317301

MAXI COSI Autostol Kore Authentic Red
Anbefalet til børn fra 3,5 til 12 år (15-36 kg)

Let at spænde fast.

Maxi-Cosi Kore Autostolen kombinerer den bedste i-Size sikkerhed med den bedst komfort. Det nemme bæltesystem gør at barnet selv kan spænde sin sele.

Kore er udstyret med sidebeskyttelse, og lever derfor op til de strengeste sikkerhedsnormer. Egnet til børn med en højde mellem 100 cm og 150 cm og tilbyder bedste komfort da den vokser med barnet både i højde og bredde.

Produktdetaljer:
 • Side Protection System
 • Cocoon-skal for komplet sidebeskyttelse fra hofte til hoved
 • Vokser med barnet - højde og bredde kan justeres fra siden på samme tid
 • i-Size sikkerhed
 • Det nemme bæltesystem gør at barnet selv kan spænde sin sele.
 • Moderne design med detaljer af høj kvalitet
 • ISOFIX installation:

Tekniske detaljer:
 • Vægt: 5,97kg
 • Materiale: 100 % polyester
 • Kan belastes med op til 36 kg
Bemærk:
Barnestolens farve kan afvige fra billederne. Farven på stoffets struktur og plastelementerne kan være lysere.

Sponsoreret

product_detail_ad

Forsendelsesinformationer

Vi sender din pakke til din ønskeadresse i Danmark. Denne adresse skal ikke nødvendigvis stemme overens med faktura-adressen. Hvis du ikke er hjemme i dagtimerne, kan du således angive din arbejdsadresse i stedet for eller få sendt pakken til venner og famile. Vi sender kun inden for Danmark, eksklusiv Færøerne og Grønland.

Hvis posten ikke træffer dig under leveringsforsøget, vil pakken blive lagt til afhentning. Hold øje med pakketrackingen inde på PostDanmarks hjemmeside ved hjælp af det trackingnummer, som du finder i din forsendelsesbekræftelse. Her finder du også afhentningssted og åbningstider, hvis din pakke skulle blive lagt til afhentning.

Service

Vores sikkerhedsgaranti - fordi sikkerheden kommer først!

I tilfælde af at autostolen er indvolveret i en trafikulykke, kan selv små skader have indflydelse på autostolens sikkerhed. Derfor sørger vi for gratis erstatning i tilfælde af et dokumenteret uheld!

Læs mere her.

Mærke

Maxi Cosi

Sikkerhed med Maxi Cosi autostole

Maxi Cosi har igennem mange år lagt vægt på barnets sikkerhed. Det er blandt andet derfor virksomheden er kendt for at udvikle og producere komfortable og sikre autotole, som ikke kun lever op til alle sikkerhedskrav, men også overgår alle forventninger. Maxi Cosi har et bredt sortiment af autostole der er egnet til grupperne 0-3 og dermed tilbyder de produkter til forskellige aldre og vægtklasser. Babyautostolene Maxi Cosi Pebble eller Maxi Cosi Cabriofix egner sig perfekt til børn der vejer 0-13 kg. Er barnet derimod for stor til babyautostolen, kan modellerne Maxi Cosi Axiss eller Maxi Cosi Rodi anvendes op til en vægt på 36 kg.

Maxi Cosi – dette mærke går ind for kvalitet!

Mærket Maxi Cosi er oprindeligt fra Holland, men blev opkøbt af det canadiske firma Dorel Inc. i 1994 og har siden da kun udvidet sit sortiment markant. I dag opererer virkomheden Maxi Cosi over hele verden og er en af de førende producenter inden for klapvogne, bilsæder og bæreseler til babyer.

 

En autostol fra Maxi Cosi

Maxi Cosis autostole lever altid op til de nyeste standarder, som byder på tryghed og sikkerhed for forældre og barn. Dette tydeliggøres ved at Maxi Cosi lever op til alle standarder og sikkerhedskrav der stilles til en autostol, derved er sikkerheden det vigtigtste hos Maxi Cosi. Vær venligst opmærsom på, at vælge den passende autostol ud fra barnets vægtklasse, da Maxi Cosi autostolene er udviklet til at passe specifik til barnets vægt og alder. Alle modeller fåes i forskellige farver og designs.

En barnevogn fra Maxi Cosi

En Maxi Cosi barnevogn er under alle omstændigheder sikker og komfortabel. Deres brede sortiment af barnevogne gør det muligt for alle familier at finde en barnevogn der dækker deres behov og passer netop til deres livstil. Barnevogne fra Maxi Cosi er produceret med særligt henblik på at opnå den højeste kvalitet samt dit barns komfort.

 

En bæresele fra Maxi Cosi

En bæresele fra Maxi Cosi er med til at styrke forholdet mellem forældre og barn. Bæreselerne er fremstillet er meget slidstærkt samt stabilt materiale, og byder dermed på den bedste sikkerhed og komfort til dit barn. Modellerne fåes i mange forskellige designs og farver.

Anmeldelser

Produktanmeldelser fra vores kunder: MAXI COSI Autostol Kore Authentic Red
5
452 Kundebedømmelser
 
5 stjerner
| 388
 
4 stjerner
| 53
 
3 stjerner
| 6
 
2 stjerner
| 2
 
1 stjerne
| 3
Mere info om eKomi

100% ægte kundefeedback

Samtlige anmeldelser kommer fra ægte kunder, som har købt varen hos os.

Vores Topsellers

MAXI COSI Autostol Kore Authentic Red
MAXI COSI Autostol Kore Authentic Red
Vejl. pris¹ 1.999 kr
1.786 kr